Fiúk! Hidegben vesztek fel nejlonharisnyát nadrág alá? Mostanában öltözőkben (pl. uszoda) egyre több srácon látok. Lányok nem tartjátok cikinek?
Minuszokban mindig fázik a lábam, a nővérem adott egy fekete nejlonharisnyát, hogy vegyem fel farmer alá. Tényleg jó, de mennyire elfogadott? Mit szólnak hozzá a lányok?
17/f
Nekem pont hogy nem kéne olyan harisnya, amin slicc van. Csak a gond van a sliccel, gyűrődik, befúj a szél, stb. Ha elő kell venni a szerszámot, úgysem a sliccen csalogatnám ki kanyarogva, hanem simán lejjebb tolom a harisnyát. :)
Úgyhogy én maradok az úgymond "nőinél", olcsóbb is, és a választék is ezerszer nagyobb, és lehet kapni mindenhol. :)
Hűvösebb napokon (mint a mostaniak) a barátom is hord, én nem tartom cikinek. Miért is lenne az? Hidegben mi nők is felvesszük, miért ne tehetné? Az enyémeket szokta felvenni (az egyszinü feketét, persze nem mintásat :) ), az utcán nem fázik benne az irodában meg nem sül meg.
Én ebből nem csinálok ügyet.
27/N
Kedves Utolsó!
A barátod nadrág alatt hordja, vagy rövidgatyával? Csak azért kérdem, mert már annyira nincsenek hidegek, legalábbis számomra, hogy kelljen a nadrág alá a nejlonharisnya. Viszont vannak fiúk, akik felveszik rövidgatyához is.
na megint egy harisnyavitéz
igen, főleg amikor transzi showkban fellépek, mindig veszek fel harisnyát
"sokkal csúszósabb az anyaga a pamuthoz képest, ami azért nagyon jó, mert egy szűk csőgatya is könnyedén ráhúzható, és mozgás közben sem tapad össze a két anyag, így nem húzzák el egymást. :) "
mivel tapad össze? a zokniddal? térdzoknit húzol alá? az én zoknimmal ugyanis nem tapad össze a nadrág
a nejlon nagyon egészséges, legyél abban egész nap
egyébként van nejlonzokni is, az biztos ugyanúgy csúszik
"mivel tapad össze? a zokniddal? térdzoknit húzol alá? az én zoknimmal ugyanis nem tapad össze a nadrág "
Ha nem érted, célszerű lenne elolvasni a teljes mondatot, elejétől a végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!