Fiúk! Hidegben vesztek fel nejlonharisnyát nadrág alá? Mostanában öltözőkben (pl. uszoda) egyre több srácon látok. Lányok nem tartjátok cikinek?
Minuszokban mindig fázik a lábam, a nővérem adott egy fekete nejlonharisnyát, hogy vegyem fel farmer alá. Tényleg jó, de mennyire elfogadott? Mit szólnak hozzá a lányok?
17/f
Nem hallottad még azt a szót, hogy uniszex, ugye?
'hasselhoff david'.... eszem eldobom.
Nem is vitatkozom veled többet, nem érek rá, hogy mindig reagáljak a hülye kommentjeidre.
Jézusom ember, az agyam eldobom tőled, ennyire buta nem lehet valaki.
Egy szóval nem mondtam, hogy a rendőrségi szővivők férfi ruhában járnak, mert az egyenruha. Azt írtam, hogy a nyakkendő tartozik az egyenruhához.
Nyilván az ember előtte tájékozódik milyen követelmények vannak egy munkahelyen, de mivel én nem akarok pincér lenni ezért a kérdés értelmetlen.
Na most már hagyjál.
11.es voltam.
Én egészen ősztől tavaszig szoktam hordani vastagabb lábfejes nejlonharisnyát.
Sokkal jobban szeretem mint a pamutot, mert:
- sokkal komfortosabb érzés a bőrömnek,
- soha nem izzadok bele, még ha bent vagyok akkor sem,
- az anyaga egyáltalán nem hajlamos gyűrődésre, ami miatt esetleg kényelmetlen lehetne,
- sokkal szebben, jobban feszül mindenhol, és soha nem nyúlik ki,
- sokkal csúszósabb az anyaga a pamuthoz képest, ami azért nagyon jó, mert egy szűk csőgatya is könnyedén ráhúzható, és mozgás közben sem tapad össze a két anyag, így nem húzzák el egymást. :)
Nemrég a teszkóban vettünk nagyon jó anyagú, szuper kényelmes 140 denes fekete nejlonharisnyákat egész jó áron. Nekem nagyon beváltak, jól bírják a strapát, pedig mindennap reggeltől-estig használom őket. Ezek a 140 denesek ráadásul vannak olyan melegek, mint egy pamut, sőt még talán melegebb is, de mégsem izzadok benne, és soha nincs melegem akkor sem, ha egész nap bent ülök 20-22 fokban.
28F
Én tegnap reggel visszafordultam munkába induláskor, elég hideg volt. A téli cuccokat már elraktuk, kerestem a jégeralsóm, persze már elástuk. A párom odaadta egy fekete nejlonharisnyáját, vegyem fel farmer alá. Hülyének néztem, de késésben voltam, felvettem. Elöször hülye érzés volt, de kellemesen meglepődtem, pont jó volt, négy órát voltam kint a hideg szélben, és nem fáztam. Nadrág alá végül is nem mindegy, úgysem látják. Mondjuk ha más pasin látnám, biztos röhögnék magamban. Amúgy tényleg hasznát vettem.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!