Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Hidegben vesztek fel...

Fiúk! Hidegben vesztek fel nejlonharisnyát nadrág alá? Mostanában öltözőkben (pl. uszoda) egyre több srácon látok. Lányok nem tartjátok cikinek?

Figyelt kérdés

Minuszokban mindig fázik a lábam, a nővérem adott egy fekete nejlonharisnyát, hogy vegyem fel farmer alá. Tényleg jó, de mennyire elfogadott? Mit szólnak hozzá a lányok?

17/f

2013. jan. 25. 18:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
47%

Nem hallottad még azt a szót, hogy uniszex, ugye?

'hasselhoff david'.... eszem eldobom.

Nem is vitatkozom veled többet, nem érek rá, hogy mindig reagáljak a hülye kommentjeidre.

2013. febr. 28. 13:02
 12/34 anonim ***** válasza:
57%
Akkor a nejlonharisnya is unisex ugye? Egyebkent nem igy hivjak a szineszt?
2013. febr. 28. 13:18
 13/34 anonim válasza:
Én kaptam ilyen férfi változatot, vastag-kék színű, de szerintem nagyon gay így nem hordtam sosem. Térdvédő télen biciklizni azt cső. Vagy ha napi 8 órát dolgozol kint az megint más kérdés, oda lehet kényelmesebb mint 3 melegítő.
2013. ápr. 7. 21:04
 14/34 anonim ***** válasza:
29%
Kedves 11.valaszolo elokerultem! Egyetlen kerdest tennek meg fel! Irtad, hogy a rendor szovivo nok azert vannak ff ruhaban,mert az egyenruha! Toled azt kerdeznem,ha mondjuk szeretnel hooters pincer lenni,de mint tudjuk naluk diszkriminacio uralkodik,tehat csak csajokat vesznek fel, de ha megis bekerulnel,akkor te is sortban,harisnyaban szolgalnal ki mert ott meg az az egyenruha?
2013. ápr. 10. 14:11
 15/34 anonim ***** válasza:
0%

Jézusom ember, az agyam eldobom tőled, ennyire buta nem lehet valaki.

Egy szóval nem mondtam, hogy a rendőrségi szővivők férfi ruhában járnak, mert az egyenruha. Azt írtam, hogy a nyakkendő tartozik az egyenruhához.

Nyilván az ember előtte tájékozódik milyen követelmények vannak egy munkahelyen, de mivel én nem akarok pincér lenni ezért a kérdés értelmetlen.

Na most már hagyjál.

11.es voltam.

2013. ápr. 10. 23:10
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Én egészen ősztől tavaszig szoktam hordani vastagabb lábfejes nejlonharisnyát.

Sokkal jobban szeretem mint a pamutot, mert:

- sokkal komfortosabb érzés a bőrömnek,

- soha nem izzadok bele, még ha bent vagyok akkor sem,

- az anyaga egyáltalán nem hajlamos gyűrődésre, ami miatt esetleg kényelmetlen lehetne,

- sokkal szebben, jobban feszül mindenhol, és soha nem nyúlik ki,

- sokkal csúszósabb az anyaga a pamuthoz képest, ami azért nagyon jó, mert egy szűk csőgatya is könnyedén ráhúzható, és mozgás közben sem tapad össze a két anyag, így nem húzzák el egymást. :)

Nemrég a teszkóban vettünk nagyon jó anyagú, szuper kényelmes 140 denes fekete nejlonharisnyákat egész jó áron. Nekem nagyon beváltak, jól bírják a strapát, pedig mindennap reggeltől-estig használom őket. Ezek a 140 denesek ráadásul vannak olyan melegek, mint egy pamut, sőt még talán melegebb is, de mégsem izzadok benne, és soha nincs melegem akkor sem, ha egész nap bent ülök 20-22 fokban.

28F

2013. ápr. 11. 08:06
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem nadrág, hanem szoknya alá. Már úgy hozászoktam,hogy télen is úgy kb -5,-6 fokig kibírom egyszál nejlonharisnyában és szoknyában.Néhány évvel ezelőtt volt télen egyszer -18 fo hideg akkor volt rajtam 1db 50 denes nejlonharisnyanadrág,fölötte 1 db pamutakril harisnyanadrág,és efölött 1db pamut combharisnya ( csak combnyakig ér )bundás cipővel és térdigérő szövetszoknyával ( így már nemfáztam mert eredetileg csak az 50 denes nejlonharisnyanadrágot húztam fel.Utána a vonaton öltöztem fel, de amíg vártam a vonatot kb 10 perc majd pépesre fagytam. )
2013. máj. 19. 14:52
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap reggel visszafordultam munkába induláskor, elég hideg volt. A téli cuccokat már elraktuk, kerestem a jégeralsóm, persze már elástuk. A párom odaadta egy fekete nejlonharisnyáját, vegyem fel farmer alá. Hülyének néztem, de késésben voltam, felvettem. Elöször hülye érzés volt, de kellemesen meglepődtem, pont jó volt, négy órát voltam kint a hideg szélben, és nem fáztam. Nadrág alá végül is nem mindegy, úgysem látják. Mondjuk ha más pasin látnám, biztos röhögnék magamban. Amúgy tényleg hasznát vettem.

33/f

2013. máj. 29. 00:14
 19/34 anonim ***** válasza:
Igazából nekem nincs bajom azzal, ha a férfiak harisnyanadrágot hordanak, csak egy dolog gondolkodtat el: mi a különbség a női és a férfi harisnyanadrág között?? :-)
2013. máj. 29. 10:18
 20/34 anonim ***** válasza:
25%
A férfi harisnyán van slicc! Ennyi a különbség!
2013. máj. 29. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!