Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Hidegben vesztek fel...

Fiúk! Hidegben vesztek fel nejlonharisnyát nadrág alá? Mostanában öltözőkben (pl. uszoda) egyre több srácon látok. Lányok nem tartjátok cikinek?

Figyelt kérdés

Minuszokban mindig fázik a lábam, a nővérem adott egy fekete nejlonharisnyát, hogy vegyem fel farmer alá. Tényleg jó, de mennyire elfogadott? Mit szólnak hozzá a lányok?

17/f

2013. jan. 25. 18:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
29 es a noket is szoktad ilyen buzgon lebeszelni a nejlon harisnya egesznapos viseleserol!
2013. okt. 15. 15:35
 32/34 anonim ***** válasza:
pasim jégeralsót hord, neked is azt javaslom
2014. febr. 7. 10:18
 33/34 anonim ***** válasza:
35%
nem, még mindig nem veszek fel nejlon harisnyát, és ha kiltet vennék fel, mert úri kedvem úgy diktálja, akkor az alá nem vennék alsót
2014. febr. 27. 11:12
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam de nem 15-20,hanem 40 denest nylonba, de szoktam szatént is ami vastagabb és melegít jobban. 31 éves pasi vagyok, én már tini koromban is rendszeresen hordtam nylonharisnyát, nem csak hideg ellen, hanem zokni helyett, jobban szeretem. Nadrág alatt nem látszik, de én szeretem térdnadrághoz is hordani testszínű fényes harisnyát, nem tartom cikinek ezt sem,igaz sokaknak extrém, de sokaknak nem. Sokan hordanak nylont is hideg ellen, nem nagy ügy, ha észreveszik nem kell vele foglalkozni, megmosolyogtató,de nem érdekes ez.
2014. febr. 27. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!