1/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, de tudni kell hordani.
2/10 anonim válasza:
A színe jó, de nem tetszik különösebben
3/10 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki viszont kell hozzá megfelelő alak , lábak és ruha kombináció.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki, de valóban rizikós darab, keveseknek áll jól, és tényleg oda kell figyelni mivel veszed föl.
5/10 anonim válasza:
Isteni *.*
Hol lehet venni ebben a színben??? Nekem feketém van a retroból, de ez a szín....ahhwww
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Tegnap vettem a H&M-ben :)
2013. jan. 22. 07:45
8/10 A kérdező kommentje:
2 ezerért :D Eredeti ára 8990 Ft, de leárazták utána őket 4000-re, most pedig 2000-re van :D
Ha venni szeretnél, akkor időben menj még el, mert itt nálunk már csak burgundiban volt és alig volt már méret, bár nem Pesten lakom.
2013. jan. 22. 13:32
9/10 anonim válasza:
KÖszi megnézem a Camponaiban (ez van legközelebb) és ha nincs akkor Alléeben. Nagyon jó :)
A fekete retrosom 16 ezer volt -.- és rossz minőség, az is max ennyit ér mint ez a h&m es ára :))
10/10 A kérdező kommentje:
Ahh.. :/
Sok sikert akkor! Remélem sikerül találnod! :)
2013. jan. 22. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!