Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek bejönnek a...

Lányok nektek bejönnek a bmx-es öltözködésű srácok?

Figyelt kérdés
Csőnadrágot hordok , deszkás cipő , fullcap, és ilyen stílusú ruhák... bmxezek , nem kamu bmx es gyökér gyerek aki csak ül a bicajon és a kérdés hogy nektek tetszenek az ilyen stílusú srácok?

2012. nov. 6. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:

13 éves koromban bejöttek, de na már nagyon nem, főleg amikor kilóg a boxergatya... attól kiráz a hideg :D

18L

2012. nov. 6. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 12-16 korosztály többnyire oda van az ilyen fiúkért, nekik bejön (abban a korban nekem is bejött). Idősebbeknek viszont más az ízlésük általában.
2012. nov. 6. 18:21
 3/10 anonim ***** válasza:
én 15 vagyok... semmi bajom az ilyen stílussal.Ha egy oylan srác tettszik,nem zavar.Viszont jobban szeretem hogy ha egy srác egyedien öltözik... nem nagyon feltűnően,vagy b.zisan kell elképzelni.Szimplán nem úgy néz ki mint minden második aki a mai divatot követi.És nema divattal van a problémám,mert én is eléggé divatmániás vagyok,csak éppen egyedien teszem :)
2012. nov. 6. 18:34
 4/10 A kérdező kommentje:
én is az egyediségre megyek kedves kommentelő :)
2012. nov. 6. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
A felsorolt ruhadarabok mindegyike unalmas hétköznapi divatcucc. Nekem ez nagyon nem jön be.
2012. nov. 6. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon nem. Nem az én stílusom, de ha valaki ezt szereti, hát oké:) Nekem taszító.

"Csőnadrágot hordok , deszkás cipő , fullcap, és ilyen stílusú ruhák".. ebben hol az egyediség? Kb minden bmx-es vagy csak egyszerű fiú ilyet hord.

21/L

2012. nov. 6. 23:59
 7/10 anonim ***** válasza:
te vagy az,Beni? :D
2012. nov. 7. 14:24
 8/10 A kérdező kommentje:
aha honnan tudtad?
2012. nov. 7. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejönnek az ilyen stílusú srácok. Imádom őket.

12/L

2012. nov. 14. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
csak tipp volt :D
2012. nov. 14. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!