A lányok miért szeretik jobban a várost, és a fiúk miért jobban a természetet?
Én is ezt tapasztalom..Az oka az hogy a lányok tipikusan sokkal jobban szeretnek shoppingolni, plázában céltalan őgyelegni. A természetben koszos lesz a ruhájuk, nem lehet tűsarkúban miniszoknyában tipegni,a gondosan belőtt frizurát szétfújja a szél,leizzad a smink, irtóznak és visítanak a bogaraktól ,nem tudnak nem akarnak bokor mögé pisilni,meg eleve a mozgás ami nem a fittnes teremben történik az túl megerőltető számukra.
Tisztelet a ritka kivételnek, csak én ilyenekkel csak hallomásból találkoztam, mesélik hogy vannak strapabíró nem kényeskedő lányok de hogy hol??
16-os
Hol, hol? Hát a természetben!:D
Amúgy én is inkább természetpárti vagyok lányként. De nálunk anyámon kívül mindenki az.
Keves 16-os!
Tény hogy nagyonsok ilyen lány van,de akkor sem szabad általánosítani. Az én baráti körömben (szerencsére) senki nem ilyen. Mi évközben havonta(sajnos csak Ennyi fér bele)szoktunk kirándulni,akkoris ha térdigérő sár van,nyáron pedig elmegyünk egy táborba,ahol 10 napig sátorban vagy szabadégalatt alszunk,patakban fürdünk,mindennap kirándulunk (10 napos cuccal+sátorral :)). És amikor elősször aludtunk szabad ég alatt,akkor pont a Fiúk mentek be egy védett,fedett helyre. Úgyhogy tökmindegy hogy valaki fiú vagy lány ez nem függ össze azzal,hogy szereti-e a természetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!