A fiúk miért nem szeretik a gyereket?
En sem szeretem oket.. Nagyon idegesitenek es turelmem sincs hozzajuk. Meg persze lefarasztanak, koveteloznek, sirnak minden folosleges dolog miatt.
Es igen, en is voltam ilyen idegesito, de nem en kertem edes anyamat hogy szuljon meg szoval ez nem az en gondom volt.. O meg nyilvan el tudta viselni. Szoval ez hulye kerdes.
Azért mert 1 ezt mondta az összes fiúra ne vesd ki ezt az általánosítást! Én olyan lányt is ismerek aki 25 éves és utálja a gyerekeket.
Bevallom én sem voltam oda értük, de megváltozott a véleményem mikor keresztlányom lett, meg több ilyen dolog történt ami miatt megismerhettem a gyerekek világát. Szerintem embertől is függ meg helyzettől...
21 vagyok és én sem szeretem a gyerekeket..
egy 19 évestől szerintem nem is lehet elvárni hogy szeresse őket, fiatal még ahhoz hogy gyereke legyen, addig meg tökmindegy hogy kedveli e őket vagy sem.
én 35 éves koromig nem is akarok kölköt, csak tönkre tenne idegileg :D meg erre a világra minek? szerintem önzés gyereket vállalni, főleg olyanoknak akiknek nincs is megfelelő anyagi hátterük hozzá.
Én is pontosan így gondolom most, mint az a srác. A gyerekek idegesítőek és fárasztóak.
Nem mondom persze, hogy nem szeretnék gyereket, de jelenleg - 26 évesen - egyáltalán nem tudnám elképzelni, hogy gyerekem legyen. Majd vagy 40 évesen talán, nekem addig biztos nem kell gyerek.
Úgy vagyok velük,mint a pandákkal:
Szeretem őket,de nem kell saját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!