Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek szeretik a fiatalokat/gyereket?
Ha úgy gondolsz a melegekre, mint teljesen hétköznapi emberekre (tudod.. olyanokra, mint én, vagy te) akik csupán annyiban térnek el az átlagtól, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, akkor szerintem te is meg tudod válaszolni a kérdésedet...
Vannak akik kijönnek a gyerekekkel, vannak, akik idegbajt kapnak tólük, egyénenként változó.
Nem értem, miért kell külön kategorizálni a homoszexuális embereket ilyen megalapozatlan kérdésben.
Nem a szexuális orientációja határozza meg, hogy egy ember kivel érteti meg magát jobban. Az, hogy a melegek jobban kijönnek lányokkal, sem minden esetben igaz. Egyénfüggő; ezt nem lehet így általánosítás alapján eldönteni.
A kérdés értelmezhetetlen!
Nem a szexuális orientációtól függ, hogy ki szeret fiatalokkal beszélgetni, fiatalok társaságában lenni.
És nem is korfüggő, hogy két ember megérti-e egymást, találnak-e közös témát.
köszi a válaszokat
én nem utálom egyáltalán a melegeket, csak kiváncsi voltam
Nem is vádolt ezzel senki, csak arra akarták felhívni a figyelmed, hogy a sztereotípiákkal ellentétben valójában melegnek lenni csupán annyit jelent, hogy az illető a saját neméhez vonzódik, de egyébként aki meleg attól még ugyanolyan ember, mint bárki más.
Ezért mind a személyiségük, mind a stílusuk, ízlésük és viselkedésük épp ugyanolyan sokféle, mint a nem melegeké.
Kicsit késői a válaszom, de hátha...
Én szívesen (és szeretek is) fiatalokkal beszélgetni... Ha érdekel, keress meg privátban! Vagy bárki más számára is rendelkezésre állok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!