Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek budapesti meleg vagy bi kínai fiatalokat?
Figyelt kérdés
Hiszen elég sok él itt Budapesten:)2012. máj. 6. 20:24
1/7 anonim válasza:
LOL Én csak meleg, nem kínait ismerek
3/7 A kérdező kommentje:
Mert nekem bejönnek:)
2012. máj. 6. 20:33
4/7 anonim válasza:
Én csak olyanokat akik utaznak BKV-n.... :)
6/7 Glam Maarco válasza:
Én ismertem egyet. Egy ideig beszélgettem vele. De mivel nem jönnek be nekem a kínaiak, és nehezen értettük meg egymást, már nem tartjuk a kapcsolatot.
Szóval ne add fel, mert vannak! :)
7/7 anonim válasza:
Biztos van köztük meleg, de azok szerintem egymással járnak, nem a magyarokkal. Arról nem is beszélve, hogy ha igaz, hogy az ázsiaiaknak annyira pici, akkor egy alapvetően aktív beállítottságú meglehetősen kellemetlen helyzetben lenne, hiszen a pici farkincájával itt ő is inkább csak passzív lehetne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!