Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek szeretik a spermát, izgatja őket? Szeretik, ha a szájukba élveznek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 14. 09:58
1/12 anonim válasza:
Ha szeretem, ha nem, a barátom elvárja hogy lenyeljem.
2/12 anonim válasza:
én nem próbáltam még, de nagyon kipróbálnám. Nagyon izgat a kiváncsiság milyen lehet
3/12 anonim válasza:
Nem szeretem, barátom kedvéért nagyon néha lenyelem
4/12 anonim válasza:
én szeretem az ízét, a barátomnak mindig lenyelem
5/12 anonim válasza:
Nem konkrétan a sperma az ami izgat, hanem az, hogy örömet okozhatok a barátomnak - és ennek szemmel látható bizonyítéka van.
Általában lenyelem, mert nem akarom elrontani a hangulatot köpködéssel és mert tudom, hogy fordított helyzetben én is azt akarnám hogy lenyelje.
6/12 ftf1983 válasza:
Izgató, ha a partner engedi a szájába és lenyeli. Én csak ritkán nyelem, csak ha nagyon bejön a partner.
7/12 anonim válasza:
nem vagyok meleg,én bi vagyok.
eddig csak fincsi fiúkkal találkoztam,és ezért nyilván leis nyeltem,de alapból a lenyelés hive vagyok,gyorsabb mint kiköpni.
és igen szeretem,ha a számba élvez a barátom.
8/12 anonim válasza:
Igen,határozottan izgalmasnak tartom lenyelem és miután belespriccelt a számba utána még kiszívom amit csak lehet.
9/12 anonim válasza:
Eddig még csak két fiut kóstoltam, egyik keser-édes volt a másik pedig nagyon kellemesen sós, mindkettőt nyeltem.
bi F/34
10/12 anonim válasza:
Ez szerintem olyan minta lányoknál, valaki szereti van aki eltűri van aki nem engedi.
Én szeretem és izgatónak tartom, szóval mindig lenyelem.
25/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!