Hol lehet találkozni olyan lányokkal akik szeretik a természetet akikkel lehet járni túrázni? Hegyekbe és egyéb szép helyekre?
Figyelt kérdés
Hol tudnék megismerkedni olyan lányokkal akik bírják értékelni még a természet szépségét? Miskolc a bükk lábánál fekszik és sajnos én nem ismerek egyetlen olyan lányt se aki t érdekelne az ilyesmi.
Régen voltam egy pár túraegyesületnél de az még iskolával azóta egyedül járom az erdőt és őszintén jó lenne már ha valakivel megoszthatnám az utamat:) Igaz 20 év körül a mai világban elég ritka lehet az ilyen:S:S De nekem egy is elég lenne:S
2013. jún. 30. 23:41
1/12 anonim válasza:
Engem érdekel, csak nagyon messze vagy. De biztosan érdekel másokat is... Ne add fel a keresést. :)
17/L
2/12 anonim válasza:
én nagyon szeretek túrázni. és nem is lakom tőled messze. szóval ha gondolod írhatsz. 17/L
3/12 anonim válasza:
A múltkor volt itt egy természetmániás lány, 17 éves, te mennyi vagy?
4/12 anonim válasza:
csak ne első randira vidd el túrázni, mert azt hiszi el akarod ásni az erdőben:D
5/12 anonim válasza:
5: Ez jó! :D Azért csak nincs olyan lány, aki ilyenre gondolna. :D
6/12 anonim válasza:
Négyes, linkelnéd a lány kérdését?
17/F
7/12 A kérdező kommentje:
Én 20 éves vagyok:)
2013. júl. 1. 15:34
8/12 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. Itt van a kérdés.
10/12 anonim válasza:
Én Pécsen keresnék ilyen lányt, de sajnos itt se könnyű ilyet találni. A mai lányokat jobban érdekli a buli, a piálás, meg a cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!