Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért ilyen rosszfélék az...

Miért ilyen rosszfélék az emberek?

Figyelt kérdés
17 kerületbe költöztem kis családommal.Kertvárosi rész.A minap bringáztam egyik utcában,megálltam az egyik kapu előtti meggyfánál.Alig szedek pár szemet az amúgy földig roskadozó fáról (mellette másik 3 db fa szintén roggyásig tele meggyel)amikor megjelenik egy ember.Maga itt mit csinál?Mondom,szedem a meggyet.Hát csak ne szedje.Miért magáé a fa?A válasz:igen én ültettem.Nem hagytam annyiban:miért az utcára,azaz közterületre ültet gyümölcsfát uram?A válasz:Mert az is az enyém.Tényleg?Ez érdekes,mondom, én tavaly vásároltam családi házat a szomszéd utcában de a tulajdoni lapon nem szerepel,hogy a telekhatáromon kívül lévő terület,vagyis a járda és az aszfaltút közti földterület az enyém lenne...Amúgy nincs gyümölcsfám,de ha ültetek,mindenképp a kerítésemen belül.Erre ő:Na ne okoskodjon tovább hanem huzzon el innen mert hívom a rendőrséget...Szóval nem értem miért sajnálják ennyre azt a pár szem meggyet.Rengeteg gyümölcsfa van a kapuk előtt,de ahogy megfigyeltem,a nagy része ott rohad el a fákon,mert nem szedi le senki...ha mégis leszedne egy arra járó pár szemet,mindjárt megjelenik a tulaj és elzavarja.Inkább rohadjon el,de akkor se adna a közterületi meggyéből...

2015. jún. 23. 23:18
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, itt nem a meggyfa a lényeg, hanem a bunkó ki ha nem én stílusú cigányos megnyilvánulásod.

Akkor majd én is hozzád megyek virágbolt helyett, és szépen learatom a kertet, majd ha kérdőre vonsz, csak annyit mondok, hogy hát virágot szedek, mit csinálnék.

Nem tudom hány éves vagy, de a stílusod alapján én nem nézlek többnek 15-nél.

2015. jún. 26. 10:39
 42/49 anonim ***** válasza:
94%

Tudod attól, mert a környékre költöztél, még nem te vagy az übermensch aki akármit megtehet.

Amondó vagyok, hogy máshol sem ok nélkül voltak veled bunkók a szomszédok, ilyen megnyilvánulások mellett kb olyan lehet a szomszédságodban lakni, mintha cigány putri mellett lakna valaki.

2015. jún. 26. 10:43
 43/49 A kérdező kommentje:
Utolsók,nem fogjátok fel,hogy KÖZTERÜLET,és hogy 3 szem meggy???:)Nem a saját kertje!!!Tényleg ennyire sötétek és fösvények vagytok???Na jó megyek meggyet szedni a kertemben.Van vagy 40 db meggyfám.Csak teszteltem a helyiek és a kedves és barátságos hozzászólók vendégszeretetét. :)Hát mit ne mondjak,emberségből csúnyán levizsgáztatok.Gratulálok magyar testvéreim :)Ui.Nem 15 vagyok és kisebbségi sem...:) :) :):):):):):):):):)
2015. jún. 26. 12:03
 44/49 anonim ***** válasza:
93%

Te nagyon hülye vagy kérdező... Mást se tudsz hajtogatni csak közterület-közterület, meg megtehetem-megtehetem. Tudod ha az ember egy közösségben él, akkor annak megvannak az íratlan szabályai. Ezek közé tartozik az is, hogy más termését engedély nélkül nem zabáljuk le. Az intelligens ember ezeket elfogadja és békességben él a környezetével. A hülye ember meg csak azért is szembe megy a többiekkel aztán csodálkozik, hogy kiutálják. És itt továbbra sem a három szem meggyről van szó, hanem a bicskanyitogató stílusról. Nekem még soha ilyen gondom nem volt. Sőt legtöbbször a szomszédok hoznak a gyümölcseikből, vagy ajánlják fel, hogy mennyünk szedni. Tudod mi az óriási titok?

K.E.D.V.E.S.S.É.G

Ja és nem, nem az öregnek kell bocsánatot kérnie, mikor meglát egy vadidegent ahogy lopja a meggyet.

2015. jún. 26. 14:15
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

"Csak teszteltem a helyiek és a kedves és barátságos hozzászólók vendégszeretetét. :)Hát mit ne mondjak,emberségből csúnyán levizsgáztatok"

Mondd, te értelmi fogyatékos vagy, vagy csak szimplán hülye mint a fene, hogy te a helyiek kedvességét lopással teszteled?

És ne gyere a gyerekes "de ez közterület" érveddel, mert korán sem ez a lényeg. Az Isten mentsen meg mindenkit az ilyen balf @sz szomszédoktól mint te vagy. Remélem a szomszédok is úgy tesztelik majd a vendégszeretetedet és a kedvességed, hogy nekiállnak tőled lopkodni.

2015. jún. 26. 16:33
 46/49 anonim ***** válasza:
100%

"Csak teszteltem a helyiek és a kedves és barátságos hozzászólók vendégszeretetét. :)"

:DDD

Akkor majd én is tesztelem a tiédet, hogy betörök hozzátok, és elviszem azt, ami tetszik.

Ez kb egy 12 éves durcás kisgyerek szintje akkor is. Gondolom azért ültette a háza elé a meggyfát, mert nem volt az utcában eddig ilyen paraszt műcigány, aki lopkodta volna. Ilyen stílussal tökmindegy, hogy hova költözöl, mindenhonnan ki fognak utálni, de meg is érdemled. Itt nem a szomszédokkal van a baj, hanem veled. Azt hiszed magadról, hogy neked mindent lehet, hogy te vagy az Isten mert te odaköltöztél a környékre. Hát tudod az együttélésnek szabályai is vannak, melyek sokszor íratlanok. Ide tartozik az is, amikor valaki tapló paraszt módjára leeszi a másik fájáról a termést, még akkor is, ha csak pár szemről van szó, és édes mindegy, hogy a fa hol van.

neked tanyán kéne laknod, ott nincsenek szomszédok, és nem is kell ilyen iskolázatlan barmot megtűrnie a többi embernek az utcában, mint amilyen te vagy.

Aztán most felőlem hajtogathatod tovább, hogy "dehátközterületmegcsak2szem". Nőj fel.

2015. jún. 26. 16:40
 47/49 A kérdező kommentje:

Ti tényleg nagyon hülye sznobok vagytok :)

Mást se tudtok,csak kötözködni,mocskoskodni,ócsárolni a másikat.De bárhol olvasok bármit a kommentelők mindjárt egymás nyakának ugranak.Szánalmasak vagytok és egyben nevetségesek.Akkora pofátok van,aztán holnap viszi a bank a házatokat,autótokat,mert a lelketek is el van adósodva...nyomorultak.

Ezzel le is zártam a kérdést...

2015. jún. 26. 17:29
 48/49 anonim ***** válasza:
93%
Igazából csak egyre mélyebbre süllyedsz itt is,inkább hagyd abba, és edd a 40 fádról a meggyedet, ne máséról lopj.
2015. jún. 26. 19:12
 49/49 anonim ***** válasza:
93%

Gratulálok kérdező! (taps)

Az utolsó kommenteddel bizonyítottad be itt mindenkinek, hogy tényleg csak egy 15 éves nagyképű durcás óriáscsecsemő vagy, aki elvonul a sarokba káromkodni, ha nem az történik, amit ő akar.

Szerintem se írj többet, mert a vergődésed már egyre szánalmasabb és gyerekesebb lesz.

A szomszédaid meg remélem kiutálnak mint a sz@rt.

2015. jún. 26. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!