Mit tehetek a házunk előtt ivó és cigiző emberek
eltávolítása érdekében?
Meghivod őket egy-két sörre és szépen elbeszélgetsz velük.
Ennek más modja nincs.
2015. jún. 4. 07:38
Tegyél ki egy jól látható hamust meg egy kiírást, h ha már ott dohányzik, legalább ezt használja. Nekem ez jutott eszembe elsőre. A bolt előtt nem is dohányozhatnának, sajnos a boltos ezt nem fogja fel, ahogy írtad, pedig ő sem jár jól, ő beküldené a gyerekét olyan boltba, ahol az ajtó előtt isznak, stb?
2015. jún. 4. 07:54
3/10 anonim válasza:
Próbáld meg felvenni videóra, közben kihívni a megfelelő hatóságot.
2015. jún. 4. 07:56
Ha nincs tiltva lakóhelyeden a közterületen történő ivás, cigizés, akkor semmit.
"2013. szeptember elseje óta az önkormányzatok a szeszfogyasztást közterületeken megtilthatják, ugyanakkor a törvény továbbra sem engedélyezi az önkormányzatok számára a szabálysértési tényállás megállapítását, szankcionálását. Lehetőségük csak arra van, hogy a közterületi szeszfogyasztás tilalmát rendelettel kimondják. "
2015. jún. 4. 08:14
Egy harapós kutya, aki neki ugrik a keritesnek? :D
2015. jún. 4. 11:49
Mozgásérzékelős öntözőberendezés.
2015. jún. 4. 14:25
Közteresek érhetnek valamit. Ha párszor arra járnak, csesztetik őket, akkor lehet, hogy csökken a kedvük az utcai "kocsmázásra". A boltost meg kérd meg, hogy szóljon nekik, hogy ne a ti kerítésetek előtt lébecoljanak, korlátozódjanak a bolt előtti részre.
Hangos komolyzene szintén hatásos lehet. (Nem vicc, Angliában volt, hogy így űztek el egy áruház parkolójában bandázó, lekoptathatatlan fiatalokat. A biztonsági őr mindig elzavarta őket, aztán visszajöttek. Végül az üzletvezető elkezdett komolyzenét játszani a parkolóban. Örökre eltűntek.)
2015. jún. 4. 14:39
Ja a sz#r hangos zene elüldözi hamar az embereket. Nyomj be Mr. Buktát.
2015. jún. 4. 20:53
9/10 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam hogy jóban kellene lenni velük, de egyszerűen beszélni sincs kedve az embernek ilyenekkel. A közterületen tilos az alkohol fogyasztása, de a dohányzás sajnos nem. A kutyát félek etetnék, megmérgeznék stb. A komoly zene jól hangzik :)) Arra nincs valamiféle szabály hogy kerítéstől hány méterre lehet csak dohányozni? Videóra nem vehető, személyiség jogokat sértő ha felismerhető az ember rajta. Ha meg nem ismerhető fel, nincs értelme...
10/10 A kérdező kommentje:
Egyébként annyit isznak hogy értelmetlen is beszélni velük. A múltkor az egyik itt pisilt nálunk a kapuban... Kikopogtam az ablakon, erre intett a kezével hogy mindjárt befejezi.. Kirohantam, hogy kiosztom az meg be a boltba. Összefogdosott mindent a hugyos kezével, láttam a kapuból. Amíg ott álltam nem mert kijönni. Na így vásároljon mindenki olyan boltban ami előtt alkoholizálnak...
Kapcsolódó kérdések: