Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Emberek, valaki ismeri Kiskunh...

Emberek, valaki ismeri Kiskunhalason a Vári Szabó István középiskolát?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 18:10
 1/6 hugyosgalacsin ***** válasza:
igen van
2015. ápr. 16. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen :D

A "benti" az annyira nem gáz, bár ha tudsz akkor inkább jobb helyre kerülj be :D

A "kinti" az már börtön, naponta van ott félemlítés meg verekedés néha meg ilyenek :D

2015. ápr. 18. 00:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a bentibe jártam,de szakmai órák kint voltak,rossz bele gondolni hogy minden csütörtőkön ott van a barátnőmnek órája,emlékszem sok ablak rácsos volt még poénkodtunk is ezzel sokat,de szünetbe nem mertünk ki menni
2015. ápr. 21. 18:13
 4/6 anonim válasza:

A "kinti"-ben lehetőséged van megismerkedni bűnözőkkel, akár akarod akár nem, semmiképp ne akarj oda menni.

A "benti" a város legrosszabb szakközépiskolája, én is odajártam, kevés tanár kivételével(akik nagyon jó tanárok), mindegyik tanár felad több órányi felesleges írnivalót a tanulás mellé, mert úgy gondolják, hogy egyedül az ő órájukra kell tanulnod, néhány tanár pedig bevallotta hogy ő csak azért van hogy leadja az anyagot, értsd: diákról elmondja ami oda van írva és tanuld meg, jó voltam matekból, értettem, mégis kettesen táncoltam és olyannal nem találkoztam aki 3nál jobb volt matekból. Szégyen az ottani tanítás. Ha jobb helyre nem vesznek fel (Szilády, Tekó) akkor még mindig jobb választás a "kinti" várinál, de készülj fel rá hogy nem fognak emberként kezelni (néhány nagyon jó tanár kivételével, akik nem értem mit keresnek ott, pl minden angol tanár rendes volt, fair volt és jól tanított). Nem csodálkozok rajta, hogy évente állandóan elmennek onnan tanárok.

2016. nov. 27. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Most már átnevezték humának,de a helyzet kb úgyan az,de ha jó csajokat akarsz akkor megéri a benti :D sok köztük a butuska,de aranyosak,de vannak ott jó tanárok,a töri tanárom anno nagyon jó volt,meg rohadt vicces is :D
2016. nov. 27. 16:47
 6/6 anonim válasza:
Igen, az a bizonyos töritanár az egyik jó tanár akire értettem :) Ő tényleg nagyon rendes, kicsit jobbat érdemelne. A csajokkal egyetértek, de embertelenül sok felesleges dolgot adnak fel házinak... Egyik tanárom mániája volt hogy heti 3-4 tételt írjunk le füzetbe (nem kimondottan érettségi tantárgy) ami lett úgy heti 12-14 tömör oldal, minden más mellé... Az irodalom órákat kimondottan nem kedveli senki itt.
2016. nov. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!