Mit tegyek, ha megpróbál megerőszakolni?
Fiatal, csinos nő vagyok. Albérletben élek a párommal, de anyagi okokból más is él itt. Én nem hivatalosan tartózkodom itt. A főbérlő kiadta, aztán kész, nem ellenőrzik, ki lakik itt. (Pár éve 3an voltak bejelentve, és 5en laktak, semmi baj nem volt). A bejelentett lakhelyem a szüleimnél van, még mielőtt valaki belekötne.
A lakótársunk holnap elköltözik, de kapunk is másikat mindjárt. Aki itt lakott, azzal semmi gond nem volt, csak aludni járt haza, mert dolgozott.
Most félek, hogy mi van, ha az új valami botrányos alak lesz. (Annyit tudni csak, hogy férfi.) Mivel nem vagyok itt bejelentve, ha jelenti a főbérlőnek, engem is és a páromat is kirakhatnak, vagy rendőrségre vihetnek.
És aki ideköltözik, az nagyon jól tudja. A párom munkaügyben sokat van távol, napokat, heteket. De egyenlőre nem találtunk másik albérletet. Félek, hogy amíg egyedül leszek a lakásban, a párom távol, az új hapsi majd fenyegetni fog, meg akar majd erőszakolni, azzal zsarolva,
hogy ha nem engedek, feljelent.
Nem akarok rémeket látni, de a mai világban annyi mindent hallani.
A szüleimhez nem mehetek, nem olyan jó a viszonyunk, barátaim nincsenek a környéken, csak pokoli messze.
Mit tegyek?
"Mit tegyek, ha megpróbál megerőszakolni?"
- kinyomod a szemét
- tökön térdeled
- beleharapsz az arcába (konkrétan ki kell harapnod egy darabot belőle)
- ököllel ádámcsutkán vágod
- orrba csapot tenyéréllel
"Én egyébként minden pasit szexuális bűnözőnek tartok. "
Na még egy beteg lélek.
És én is nő vagyok, kedves #14-es :)
Azzal nem vagy zsarolható, hogy nem vagy bejelentve egy albérletbe... (honnan is tudná), ha meg ezzel próbálkozna, hát jelentsen fel, be, ki...
Nem tudsz róla semmit, de arra készülsz mit tegyél, ha....
hát egy paprika spay minden nőnél hasznos...
- lehet, hogy még csinosabb barátnője van,
- lehet, hogy nincs, csak egyáltalán nem jössz be neki
- lehet ám homár is, akkor a pasid retteghet
- lehet, hogy annyira a dögös pasi, hogy megírod a párodnak, már vissza se jöjjön....
A pasik alapból nem erőszakolnak, csak a beteg állatok, ami a pasiknak csak 10 vagy még kisebb százaléka. Vannak még a melegek, pedofilok, nekrofilok és még a további ...-ilok, akik nem a nőkre buknak.
Amit tehetsz, hogy nyugodtan egymás mellett tudjatok élni:
Fürdőn , wc-n, szobádhoz zár. A fürdőbe, wc-n a kulcs a zárba, a szobádba lévő kulcs állandóan nálad.
Védekezés:
-dezodor, spré, hígított chili vag erős paprika spré ablakmosóba...stb.
-a közelbe található eszközök: könyv, szék, sodrófa, távirányító
-puszta kezes védekezés ( tökön rúgod, megmarkolod a heréjét, és letéped, megharapod a száját, lábszárcsonton rúgod).
Tanulj önvédelmet.
Én már laktam több pasival is egy házba, egyik sem akart megerőszakolni. Szóban udvaroltak, de inkább csak hülyültek, nem tudtam komolyan venni őket. A végén barátok lettünk,sőt, kiderült, hogy konyha tündérek és szeretnek takarítani ( ilyen is van).
Szóval fel a fejjel, nem kell mindenhol a rosszat látni. Ha tarthatatlan a viszony, akkor keresel másik albérletet.:)
"engem is és a páromat is kirakhatnak, vagy rendőrségre vihetnek. "
Rettentő tudatlan vagy. És még nagyon finoman fogalmaztam.
Még hogy megerőszakolnak? LOL. Hogy tudsz ilyen sötétségben élni? Nem hiszem el, hogy nem KAMU!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!