Tényleg kegyetlenség volt ezt kérni tőle vagy csak megpróbál bűntudatot kelteni bennem?
A férjem semmiben sem segít otthon. Nem is akar, ezt megmondta, szerinte nem olyan nehéz munka ez, más nők is boldogulnak vele egyedül. Igaz, hogy én csak 4 órában dolgozok gyes mellett, de nem bírom egyedül a gyereket, a munkát, a házimunkát és anyósom ápolását. Megmondtam a férjemnek, hogy három lehetőség közül választhat.
1, Mégis besegít a teendőkbe és nem csak a TV-t vagy a számítógépet bámulja ha itthon van.
2, Anyukájával együtt elköltözik és beadjuk a válást.
3, Anyukájának keresünk egy otthont vagy kórházat és beadjuk oda. (Sajnos ez lenne a legjobb választás.)
Erre ő közölte, hogy nagyot csalódott bennem és kegyetlen vagyok. Még tovább is részletezte, de választ nem adott. Ma reggel úgy ment el dolgozni, hogy még csak nem is köszönt. Nem tudom mit tegyek, de ezt így nem tudom tovább csinálni.
Szerintem nem te vagy kegyetlen, hanem az élet az :( Nehéz végigcsinálni mindazt, amit leírtál.
Szerintem segíthetne neked otthon.
Ő nem csalódott benned, csak rohadt nagy játékos. Pontosan ismer, tudja, hogy ez most bedobja, megsértődik, Te megijedsz, hogy mit csináltál. Még engesztelni is kell majd, és minden folytatódik úgy, ahogy volt.
Vagy keményen a sarkadra állsz, vagy így fogsz élni örökre. Én erre a témára nagyon pöccenek, semmi gond, csinálod a házimunkát, mint régen az asszonyok, de akkor nem jársz dolgozni. Bírom, hogy nyomatják ezt a régi felállást, de régen úgy volt ám, hogy a férfi eltartotta cserébe az egész családot!!!!
Aztán még csinálhatod azt is, hogy nem mosol rá, nem főzöl rá, ilyesmi. Ez mondjuk nem fog előre vinni, max vitáztok tovább, de én dacból nem csinálnám, az biztos.
Anyósoddal mennyit kell törődni? Mert a 4 órás munkaidő + a gyerek + a háztartás hááát, ez az élet... s akkor örülj, hogy neked van 4 órás munkád, hogy elég a fizetés, én 8 órás munka mellett csinálom mindezt, s a férjem is ugyanennyit dolgozik. Sokaknak nem elég a napi 24 óra.
De hogy a kérdésre is feleljek: mondd meg neki, törődjön ő az anyjával, hisz az övé. Te segítessz az alapvető dolgaiban, de nyissa már ki a szemét, hogy az anyja fontosabb, mint a tv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!