Mi játszódhat egy férfiban aki elhagyta a gyermekét? Érez e bűntudatot, vagy megbánást vagy egyeltalán eszébe jut e néha, hogy van egy fia?
"Szerelmem , akit a világon a legjobban szerettem " több éves problémamentes kapcsolatuk után , akkor dobott el amikor megmondtam ,hogy kisbabánk lesz!Ekkor 8 hetes terhes voltam. Nem tudta megmagyarázni, hogy miért hagy el, csak azt hajtogatta hogy nagyon szeretett, de most benne megváltozott valami..
(Mindketten 35 -ön túliak vagyunk)
Tehát végigcsináltam a terhességet, a szülést egyedül, a picikém most már fél éves , "apuka" nem látta még !
Volt pár nekifutás, de a megbeszélt időpontokban soha nem jött el , pedig ő akarta látni.
Én nem keresem és nem is érdeklődik , sőtt már nem allnék vele szóba , de szeretném tudni, hogy egy ilyen "emberben" mindez hogyan játszódhat le?? Van e némi megbánás, vagy csak éli életét mindha mi sem történt volna?? Vagyunk így sajnos egy páran, mik a tapasztalataitok??
Miért szégyen, ha ő nem akarta a gyereket?
Többéves kapcsolat, eddig megoldották a védekezést és nem lett baba, hát ő most se akart...
Nem hiném, hogy gondol rá, majd 10-15 év múlva gondolni fog rá valószinűleg.
Először is nem csak a gyermekét hagyta el hanem tégedet is!
Probléma mentes kapcsolat?Lehet ,hogy önző volt mert ki nyaltad a seggét de ez neked fel sem tűnt , most viszont csak második lenne a baba után.Ki tudja mi történt? Szeret?
Az az ember egy vicc! Már bocsi,hogy ezt írom de én is apa vagyok és ölnék az én kincsemért.34F
Undorító féreg az ilyen, nincs benne semmi megbánás...
gyerektartást fizet? vagy ennyire elhatárolja magát?
"Talán arra gondol,hogy a terheséggel csőbe húztad! És igaza lehet. A tudta és beleegyezése nélkül felelőtlenség volt gyereket vállani!"
Csőbe húzta? uramatyám!!! nem 20 évesekről van szó!!!
Az én ismerőseim között is volt ilyen. A férfi otthagyta a nőt amikor az terhes lett. Később a nő férjhez ment egy pasihoz aki úgy tekinti a gyereket mintha a sajátja lenne. Most 20 éves a lány és még egyszer sem látta az "apját"
Miért, hol derül ki, hogy diplomás lenne???
Nem mellesleg ma olvastam TANÁRI diplomás embertől olyan kérdéskiirást, hogy bbbrrrr.... és ezt csak a helyesirására kell érteni, a tárgyáról még nem is beszéltem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!