Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kegyetlenség volt ezt...

Tényleg kegyetlenség volt ezt kérni tőle vagy csak megpróbál bűntudatot kelteni bennem?

Figyelt kérdés

A férjem semmiben sem segít otthon. Nem is akar, ezt megmondta, szerinte nem olyan nehéz munka ez, más nők is boldogulnak vele egyedül. Igaz, hogy én csak 4 órában dolgozok gyes mellett, de nem bírom egyedül a gyereket, a munkát, a házimunkát és anyósom ápolását. Megmondtam a férjemnek, hogy három lehetőség közül választhat.

1, Mégis besegít a teendőkbe és nem csak a TV-t vagy a számítógépet bámulja ha itthon van.

2, Anyukájával együtt elköltözik és beadjuk a válást.

3, Anyukájának keresünk egy otthont vagy kórházat és beadjuk oda. (Sajnos ez lenne a legjobb választás.)

Erre ő közölte, hogy nagyot csalódott bennem és kegyetlen vagyok. Még tovább is részletezte, de választ nem adott. Ma reggel úgy ment el dolgozni, hogy még csak nem is köszönt. Nem tudom mit tegyek, de ezt így nem tudom tovább csinálni.

2011. nov. 4. 07:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy kegyetlen, nagyon is reálisan látod a dolgokat. Ha van ideje munka után kikapcsolódni, akkor abból nyugodtan szakíthatna arra is, hogy Neked segítsen.

Mégis Neked mikor van időd önmagadra ? Tv-t nézni, számítógépezni, vagy amihez éppen kedved van ?

Miért veszi annyira természetesnek, hogy teljesen egyedül Te ápold az édesanyját ?! Miért nem fogadtok mellé valakit legalább néhány órára, hogy pihenhess is. Iszonyú önzőség, hogy ezt elvárja Tőled és ő semmiben nem segít.

Én választás elé állítanám, mert ebbe tönkre fogsz menni.

2011. nov. 4. 08:21
 12/29 anonim ***** válasza:

Sajnos egy idős szülő gondozása és az együttlakás vele családokat tesz tönkre.Nálunk tönkrement benne anyám,apám és én is.Szétszéledtek az unokatestvéri,nagynéni,nagybácsikkal a kviszonyok..A kamaszkorom is írtó gáz volt ezzel.

Ezekután azt mondom nem kegyetlenség beadni az anyósod otthonba.Minél előbb kellene.Hiába hangzik kegyetlenül,de én mondom,hogy tönkretesz titeket...

2011. nov. 4. 08:36
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy volt az!!! Ne viccelj! Egész nap ül és szórakozik, Te meg csinálj meg mindent??? Fogadjunk úgy nőtt fel, hogy a nő dolga a háztartás, a férfi meg dolgozik és otthon pihi. Igen, ez működött is, amíg a férfiak eltartották a családot és a nőnek CSAK otthon kellett helytállnia.

Az én párom 24 órában dolgozik, majd reggel 6kor hazaér, ha tudja, hogy aznap takarítás van akkor elvégzi a részét, lezuhanyzik és lefekszik. Mire felkelek a lakás egy része már kész. Én befejezem, és főzöm valamit. De amikor itthon van együtt főzünk, Ő krumplit pucol én felvágom, stb.

Magyarul nálunk munkamegosztás van. Szerintem ez így normális...

Nem vagy kegyetlen, csak annyi a hibád, hogy eddig ezt így engedted. Már a kapcsolat elején a sarkadra kellett volna állni! Remélem rendbe jönnek a dolgok!

23N

2011. nov. 4. 08:53
 14/29 A kérdező kommentje:
Már csak januárig leszek 4 órában, mert utána vissza kell mennem 8-ra, azt, hogy akkor mi lesz, nem tudom. A férjem irodában dolgozik, tehát fizikailag nem igazán fárad le. Anyósom az első agyvérzése után került hozzánk, akkor még egész jól volt, csak lelassult. A második agyvérzés után már nem tiszta szellemileg, illetve vannak jobb és rosszabb napjai. Jobb napjain megismer minket, de nincs tisztában az állapotával. A rosszabbakon, húúú. Tegnap kikente a pelenka tartalmát a falra a szobájában és a fürdőszoba felé vezető folyosón, míg a férjem a gépen játszott. Azt mondta nem vette észre, pedig az alaposság láttán nem kis időbe telhetett. Remek meglepetés volt este 9-kor erre hazajönni.
2011. nov. 4. 09:25
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez kemény. Nem vette észre?? Én a helyedben beadnám a válópert. Ne nézzen téged rabszolgának
2011. nov. 4. 09:28
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne felejtsuk el, nem csak az anyos a problema, O csak egy resze ennek. A pali evarja hogy feleseg cseledeskedjen, gyerekkel nem foglalkozik, otthon nem segit, gyerekesen tevezik, jatszik a PC-n. Szerinte feleseg semmit nem csinal. Minek egy ilyen s.ggfej?
2011. nov. 4. 09:50
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Gondold végig nagyon komolyan, hogy jól érzed-e magad így. Nézd végig a napjaidat, és tényleg mond ki magadnak, hogy boldog vagy-e. Nyilván nem is kérdés a válasz.

Ha egyedül lennél jobb lenne? Vagy a férjedet szeretnéd anyós nélkül? Ezek kemény dolgok, de el kell döntened, és aszerint lépni.

Ha erős az elhatározás, akkor ma még egyszer szólj neki, hogy ez az állapot így befejeződött, újra sorold el a 3. variációt, és adj neki pár napot dönteni. De nagyon fontos az elhatározás! Ha nem dönt, vagy továbbra is sértődőset játszik, azzal is megadja igazából a választ. Ezután csomagold össze a cuccát, és küld el. A legtöbb pasi ilyenkor beijed, és lohol a nő után. De ne fogadd vissza egyből, kicsit főjön a levében. Ha meg nem is akarod visszafogadni, akkor új élet!

2011. nov. 4. 09:55
 18/29 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ti normálisak vagytok???? Egy háztartásban a gyereketek és egy szellemileg leépült ember? Mi van, ha legközelebb elmész valahova egy kis időre, a férjed addig mondjuk kivételesen vigyázna rá, de nem figyelne oda, az anyósod agresszívvá válna és bántaná??? Mert ez is megtörténhet! De ha nem, akkor is mély nyomokat hagy majd a gyerekben, nem tudom mennyi idős, de valószínűleg tudatában van a dolgokkal és ez egy gyereket totál kikészít lelkileg. Még egy felnőttet is, biztos nektek is nagyon rossz, ha még szeretitek is. Szóval egyértelműen a 3. opció, ha pedig a férjednek nem változik meg a felfogása a dolgokról, akkor én a helyedben átgondolnám, meddig maradok vele.
2011. nov. 4. 10:35
 19/29 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy kegyetlen. Az ő anyja, szerintem elvárható, hogy ő is foglalkozzon vele és ápolja, ha már úgy vagytok vele, hogy odaköltözött hozzátok. Páromat ismerve, ő is odahozná az anyját, de az biztos, hogy nem foglalkoznék vele erőm felett, akkor sem ha tényleg szeretem és jóban vagyunk. Nálunk is lakott nagymama és tudom, hogy nagyon leterhelő tud lenni. Szerintem egyelőre a 3. opció lenne a legmegfelelőbb, bármennyire is az az elterjedt nézet Magyarországon, hogy aki otthonba adja a szülőt az lemondott róla. neki is ez lenne a legjobb és nektek is.
2011. nov. 4. 10:57
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Neked passzolta le a beteg anyját. Ha te kegyetlen vagy, ő vajon mi?
2011. nov. 4. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!