Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Négy napja nem alszom a...

Négy napja nem alszom a szomszéd kutyája miatt. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Pár házzal odébb éjjelente elkezd ugatni egy kutya. Tipikusan azaz ugatás, mintha bezárták volna kintre mondjuk egy kennelbe. Még nem láttam sem a kutyát, igazából a szomszédot se nagyon tudom melyik lehet az. Egyszerűen kibírhatatlan. Csukott ablaknál is simán felkel az ember rá és nem egy monoton ugatás, hanem mindig másfajta, hogy vissza se tudok aludni.Órákig. Nem értem, hogy a közvetlen szomszédok miért nem szólnak? Ők ismerik is, meg jóban vannak én meg tök ismeretlenül menjek oda? Azt meg egyszerűen nem hiszem, hogy csak engem zavar. Meg a gazdája, hogy tud így aludni? Mit csináljak?
2014. júl. 25. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz konfrontálódni füldugó
2014. júl. 25. 13:11
 12/19 gebasz1 ***** válasza:
Vegyél szivacs füldugót a zajok 70 százalékát kiszűri .Munkavédelmi boltokban kapható.
2014. júl. 25. 13:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Négy napja? Bele ne halj!

Mi (három társasház) egy éve, és nem négy házzal odébb, hanem kb. 6 méterre. Kettő a hátsó udvarban (pont erre néz az ablakunk), kettő pedig az elsőben (ott az ott lakókat zavarja).

A gazdáikat kb. sosem látni itthon, a kutyák napközben csendben vannak/alszanak, de 10-fél 11 > 1-2, meg hajnalban végig ugatnak. Kaukázusi őrkutyák - csak isten tudja, mit óbégatnak egész éjjel, mert kb. egy lélek nincs az utcán.

Hívd ki a rendőröket, vagy a polgármesterihez forduljatok. Mi füldugózunk, vagy agyhalottig ébren tartjuk magunkat, így mikor bedőlünk az ágyba kb. fél perc alatt el is alszunk.

2014. júl. 25. 17:00
 14/19 anonim ***** válasza:
7%

aham 4 napja, nekem kb annyi a rekordom, 3. nap miattam uthettek volna a vaskaput mellettem, mehetett volna a hilti, ulhettem volna a melyladan, ha aludni akartam volna aludtam volna!

szoval ne csinaljunk bolhabol elefantot!

enyemek pl sundisznora ugatnak...

2014. júl. 25. 18:49
 15/19 anonim ***** válasza:
Az enyém sétáló kutyákra és kóborló macskákra reagál, egyébként csendben van.
2014. júl. 25. 20:25
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért olyan rohadt nehéz elhinni, hogy valaki felébred huzamosabb zajra. Szerencsés, aki nem.
2014. júl. 25. 21:28
 17/19 anonim ***** válasza:

‘’ Négy napja nem alszom‘’

te irtad! en leirtam, h ez valotlan, mert tudom milyen, erre lenyomtok 0 ra ? hat a jo .... tudjatok kit

2014. júl. 25. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Keresd meg, melyik kutya ez, aztán öntsd nyakon egy vödör vízzel. Ez általában használni szokott.
2014. júl. 25. 23:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem a szomszéd kan macskája nem hagy aludni. Állandóan az ablakom alatt nyávog, de valami gusztustalan módon. Tegnap előtt ki kellett mennem hajnalban picsån rúgni, mert az nem hatotta meg hogy az ablakból zavarászom.
2014. júl. 29. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!