Ebben az országban mindent szabad?
Most akkor ki a gyökér? Kitől kell félni? Janika, aki keménykedett két sörtől? Vagy az új szomszéd, aki helyre rakta Janikát.
Janika ne keménykedjen. Gázriasztó fegyvere meg akárkinek lehet (sajnos.)
Lelőtte? Nem. Akkor no para.
Én lehet le is lőttem volna janikát
Gondolom gázpisztoly volt. Nem hinném, hogy bárkitől is tartanod kéne, esetleg Janikáéktól...
Amúgy ha a szomszéd csávó maffiózó is lenne (mert nem az), akkor sem kéne tőle addig tartanod amíg nem az Ő területén árúlnád a meth-et, vagy valami :D
Ebben a szituációban akitől félni kell, az janika és az IQ-light haverjai. A gazdag manus mindössze annyit tett, hogy reagált a helyzetre, megvédte magát.
Az, hogy valakinek fegyvere van és felhasználja a saját védelme érdekében egy balhés alakkal szemben, nem azt jelenti, hogy esténként alsógatyában üvölt a Holdra aztán halomra lövi az ablaka alatt elhaladókat.
Túlreagálod szerintem.
Janika meg a tipikus bűnöző iskolapéldája: nagy a pofája, mindenkit, akit magánál gyengébbnek gondol meg akar verni, de amint szembetalálja magát egy erősebbel, egyből összefossa a gatyáját.
Szabad országban, szabad emberként azt csinálsz amit szabad.
Egyébként tilos fegyvert tartani magadnál, tehát inkább az az érdekes, hogy miért volt nála egy pisztoly... én vigyáznék vele.
Már a legelején tudatta janikával hogy nem egy súlycsoportba tartoznak. Az ilyen barmokkal igy kell csinálni.
Vagy ha pisztolya nincs is mindenkinek, egy bézbóz ütõvel kell 2-3 alkalommal jól megvágni mindjárt az elején, aztán majd letört derékkal legközelebb elgondolkodik kibe kössön bele. Tipikus kis f@$zfej viselkedés, janika meglátta az új szomszéd drága kocsiját, mindjárt irigykedni kell rá, meg a többi gyökér haver elõtt megpróbálni megmutatni ki a helyi nagymenõ, akinek teszem hozzá csak egy rossz ruszki biciklije van a kerítésnek támasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!