Csak engem irritál, hogy a szomszéd dübörögteti a kocsijában a zenét?
Figyelt kérdés
és haza jön, és nem lehalkítaná, hanem én is hallgathatom, hogy bummbummbumm...2014. júl. 16. 11:21
1/9 anonim válasza:
Keress a YT-n Wagnert, tedd ki a hangszórót az ablakba, aztán adj rá! Hadd lovagoljanak a Walkürök!
(Bevált, kipróbált recept. Így lehet csendes szomszédokra szert tenni.)
2/9 Nádszálkisasszony válasza:
Nálunk is ez a helyzet. Tűrünk. Ha pedig nagyon elegünk van szólunk.
3/9 anonim válasza:
Engem is irritál. Üdv a csapatban.
4/9 anonim válasza:
Vidéki életkép: szomszéd hazajön, a kocsi ott áll a kertbe és egész nap szól benne, a mulatós.
Puszillak kedves szembe szomszéd, hogy rohadnál meg.
6/9 anonim válasza:
Beszéltél vele erről?
Amúgy az #1 jót írt
7/9 anonim válasza:
Nekünk is van ilyen szomszédunk. Amúgy ez semmi más, mint feltűnési viszketegség.
ugyanis nem hiszem el,h tényleg élvezetes olyan hangosan hallgatni, h kiszakadnak a dobhártyái. Meg azért köze van az alacsony intelligenciához is, ránézésre ezek az emberek nem épp Phd hallgatók.
8/9 anonim válasza:
Engem az is irritál, ha a forgalomban piros lámpánál állva a szomszéd kocsijában dübörög a "zene". Bunkóság, vagy süket.
9/9 anonim válasza:
Éjszaka Molotov koktélt rá. Az összeégett roncsban már nem működik a dübögő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!