Mit lehetne tenni az ilyen szomszédokkal? Már a rendőrség is tehetetlen.
Mi az,hogy nem elegendő a mennyiség?
A kábítószerrel való visszaélés és terjesztés minden kivitelben bűn cselekmény.
Ja es terheszti is..... buntetendo.....
!!!Utolso voltam
"Aláírásgyűjtés, videózás, olyan nincs, hogy nem viszik be őket, stb." Hol éltek ti? Ez a magyar valóság. Sajnos.
Kérdező, ha a "rend"őrség nem intézkedik, akkor intézkedjetek ti. Összedobjátok a pénzt a lakókkal, felbéreltek pár izomembert és kidobatjátok pereputtyostul együtt a családot. (Tudom, szívtelen állat vagyok, de csak próbáljon meg egy harcos öntudatos jogvédő is ilyen körülmények között élni. Ja az már nem megy?)
Vagy ha nem is dobják ki őket, akkor magyarázzák el a békés együttélés szabályait nekik. Ennyi. Ha ők és az államapparátus tisztességtelenül játszik, akkor nektek is úgy kell.
a rendőrség mindig tehetetlen, ezért választják sokan az egyéb megoldásokat, vagy jönnek létre "szélsőjobbos" szervezetek.
össze kell fogni mindenkinek a lakásban és valamit tenni ellenük, mert az ilyenek miatt nem lehet eladni a lakásokat, csak a hasonlóknak, és az egész ház egy bűntanyává válik idővel.
sajnos az ilyen családban felnövő gyereknek esélytelen rendes emberé válni, mert a drogos szülő helyett megy az árvaházba, ahol megerőszakolják, verekedés, drogozás megy, néha még rosszabb, mint egy ilyen család.
még változtathat a helyzeten ha kihívjátok a tv-seket, neki k1 jó történet, a rendőrségnek meg egy kínos eset, hátha lépnek rá.
ez a nemtudnakmittenni valóban csak kifogás, ha jól tudom fogyasztásért első alkalommal figyelmeztetés, de ha többször elkapják, akkor büntetés, terjesztőként meg végképp. tehát ezek nem is akarnak csinálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!