Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti szeretitek Magyarországot?

Ti szeretitek Magyarországot?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy pár éve ( 8 éve) kijöttem külföldre dolgozni, mert otthon egyszerűen lehetetlen volt élni.

Itt az ottani pénz 5szeresét kapom ugyanannyi munkaidőért, ugyanolyan munkáért. Sokkal kellemesebb a hely is, kimész az utcára, nyugalom van, béke, minden szép.

Magyarországon a legtöbb ember rohan, ideges, alig van egy kis pénze, az élete legnagyobb dolga az, hogy van egy lakása, és ennyi.Egyik napról a másikra eltengődik, és a maximum az, hogy 1 hétre lejut a Balatonra. Véleményt alig mer mondani, alig mer reklamálni, mert fél hogy azt a kis valamijét is elveszíti amilye van. De erről nem tehet, ilyenné tette az élet, és az elmult rendszer, meg még a mostani is.

HANGSÚLYOZOM HOGY A LEGTÖBB EMBER, NEM AZ ÖSSZES!

Ott az embernek nincs annyira életkedve, csak örül hogy valahogy elvan. Ez megint csak a nagy átlag, nem mindenkire vonatkozik.

Amíg magyarországon valaki keres 400 ezer forintot, és ez ott már a csúcsok csúcsa, addig itt az még átlag alatti kereset.

És persze, szeretem Magyarországot, a szép tájakat, az állatvilágát, az ételeit.Meg a többi jót is.

Én azt az országot érzem hazámnak, ahol jól tudok élni, boldogan tudok élni, ahol szabad vagyok, nem vagyok elnyomva, nem vagyok tele gondokkal, ahol jogaim vannak. Nem pedig azt, ahol ledobott a gólya, és vagyok lehetetlenítve, még akkor is ha a tájak szépek és a történelem meg a sport dicső.

Nyaranta 1 hónapot szoktam Mo-n tölteni. Az ottani barátaim is alátámasztják amiket mondtam.

2014. jún. 24. 17:11
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Elnézést elírtam nem monden hanem minden
2020. dec. 10. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!