Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ha halljátok, hogy a szomszéd...

Ha halljátok, hogy a szomszéd megveri a feleségét, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Csak elméleti kérdés, de kíváncsi volnék, hogy olyan esetben, ha ti hallanátok, hogy a berúgott férj veri a feleséget, akkor ti mit tennétek?

2014. jún. 7. 22:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

1. nem vagyok jogász, de itt valószínűleg nem is egyféle bűncselekményről beszélünk, ami tuti hogy nem magánügy.

2. Azért sem magánügy, mert te tudsz róla. Ha csöndben fojtogatták volna nyom nélkül, akkor lehetne ezt az érvet felhozni.

2014. jún. 11. 12:58
 42/46 anonim ***** válasza:
75%

Ha ennyire félnék, akkor más módot keresnék, de biztos, hogy megpróbálnék segíteni. Elmondok egy történetet.

Az egyik ismerősöm pszichiáter, és a környékükön "dolgozott" egy prostituált az utcán, a csaj minden nap kékre-zöldre volt verve. Odament hozzá, hogy segít neki és fáradjon fel a rendelőbe, a lány félve elfutott. Az ismerősöm levágta, hogy a lány retteg, és ezért nem tud menekülni a helyzetből a stricije ott ült pár méterre a kocsiban és folyamatosan figyelte, hogy dolgozik-e. Két nap múlva az ismerősöm odament hozzá, mint vendég és kifizetett egy órát, ami alatt nyugodtan tudtak beszélgetni, és megtervezték együtt közösen, hogy tud ebből a helyzetből kiszállni.

Ésszel kell segíteni ezzel ezt szerettem volna érzékeltetni.

2014. jún. 11. 13:22
 43/46 A kérdező kommentje:
A csajjal szinte soha nem találkoztam, csak láttam messziről. A pasival rendszeresen találkozom.
2014. jún. 11. 15:48
 44/46 anonim ***** válasza:
13%
Nem tennék semmit biztos a csaj provokálta. Ha nem szereti akkor menjen el én nem szólok más dolgába.
2014. jún. 17. 15:32
 45/46 anonim ***** válasza:
62%
44-es jó nagy sötétség lehetsz!
2014. jún. 17. 15:41
 46/46 anonim ***** válasza:
9%
Elő a fotelt meg a popcornt azt had szóljon. :D
2014. júl. 10. 02:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!