Ha halljátok, hogy a szomszéd megveri a feleségét, ti mit tennétek?
15-os vagyok. Aztán mivel lesz jobb ezután? Tagadni fog mindketto. Ismerek két not is. Egyik most szuli az 5. gyereket egy elmebeteg állatnak, aki enni is alig ad a nonek és napi szinten veri. Már a no családja sem akar szóba állni a novel, mert hiába mondták, hogy segítenek, lakjon náluk, a válasz az volt, hogy túlzottan szereti a férjét, nem tudná elhagyni. Másik no szintén házasságban, ott még nincs gyerek. A pasi egyszer majdnem belenyomta a fejét a forrásban lévo vízbe, mert szerinte a felesége annyira szép, hogy megnézhetik mások is. Végul megúszta a csaj. De ha egy órával késobb ér haza, akkor a pofon már repul. Tobbszor mutatta a feldagadt csuklóját is nekem. Megkérdeztem, miért nem jelenti fel? Erre a válasz, hogy túlzottan szereti a férjét (hmmm ismeros) és nem tudna neki rosszat tenni. Ott a család még próbálkozik, adják a pénzt, hogy el tudjon menni, hogy koltozzon haza, erre a no a pénzt odaadja a pasinak. A család feljelentette a pasit bántalmazásért és fogvatartásért is (mert van hogy bezárja a not a szobába, napokra ha épp olyan kedve van) aztán... a no tagad mindent, hogy a szulei csak képzelodnek.
Az a szomszéd akit a férje már huzamosabb ideje ver, ott ugyan ez a helyzet. A no gyáva vagy nem akar lépni. Kijonnek a rendorok, csend lesz max egy hónapig, de a no úgysem megy el és kezdodik az elejétol.
31: engem nem érdekel, hogy a nő tesz-e valamit vagy nem.
Az sem érdekel, hogy miért nem tesz semmit. Megnyugtatóbb lenne persze tudni, hogy azért mert mazohista, de az ezzel foglalkozók szerint a terror miatt már valami abnormális pszichológiai állapotban vannak, tehát csak látszólag hagyják magukat önként. De így se úgy se ülnék a fenekemen.
Mert engem saját magamat zavar az, hogy a környezetemben valakit terrorizálnak. Saját magam miatt IS hívom a rendőrt. Nehogy már egy utolsó tróger azzal rontsa el a hangulatom, hogy állat módjára viselkedik. Saját magad írtad, hogy a probléma nemcsak a két nőismerősödet sújtja, de egy csomó rokonukat is, akiknek ezt végig kell nézni!
Én minden vagyok csak nem állatbarát, de két hete amikor az láttam, hogy egy idióta elengedte a kutyáját, ami végigkergetett egy nyulat a fél városrészen, akkor elindultam kocsival hogy megkeressem a mocskot vagy a kutyáját. Ha megtalálom nem tették volna zsebre amit kapnak. Senkinek nincs joga arra kényszeríteni, hogy én azt nézzem egy nyugodt este helyett, hogy ő nőt ver vagy hogy nyulat tép szét a póráz nélkül sétáltatott kutyája.
A 31-es (15-ös) teljesen jól látja az ilyen, és ehhez hasonló felállásokat. Családon belüli erőszak, a gyilkosságok igen nagy százaléka ide vezethető vissza, és nem minden esetben a férj az erőszaktevő.
(30-as)
A lenti kapun be kell őket engedni. Ha megmondom a nevem, hogy fel tudjanak csöngetni, akkor már ki is adtam magam és bár mikor elővehetnek engem mit tanú.
Vagy nem?
Én akkor is félnék, hogy kiderül és bosszút áll.
Vagy a csaj fog utána reprikázni, hogy mit avatkozom bele az magánéletükbe. (és valahol igaza is volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!