Ha halljátok, hogy a szomszéd megveri a feleségét, ti mit tennétek?
Én egy panel lakásban élek, a kedves szomszédomnak minimum 7 szomszédja van. Senki nem tesz semmit. Célozgattam a szomszédjaiknak, hogy hallottak-e valamit az aktuális éjszaka.
Válasz: "igen, megint jól megverte a feleségét"
De a nőt sem értem: miért nem fogja a gyerekét és költözik el? Miért nem költöznek el a bántalmazottak? Miért jó nekik hogy laposra verik? Hogy legalább fél órán keresztül a falba vágják őket? Miért tűrik el, és várják a következőt? Nem értem. Ennyire félne? Vagy nem mer lépni? Vagy ennyire elfogadta a helyzetet?
Én néha nem is vagyok benne biztos, hogy tényleg verekednek, vagy csak hangosak?
# 10 utáld azt a gólya nénit aki a világra hozott!!!
Kérdező! 1-et ne felejts el:a rendőrség sem avatkozik bele addig amíg vér nincsen! Ez az első kérdése!...
"a rendőrség sem avatkozik bele addig amíg vér nincsen"
Ez így nem igaz. Akkor is kijönnek ha a bejelentőnek gyanús, hogy verekednek. Vagy ha sokáig tart az üvöltözés. Vagy ha tárgyak repülnek.
Van annak pszichológiai magyarázata, hogy miért nem lépnek le a nők. Először lelki terrorral kezdődik, és ha már teljesen elvesztette az önbecsülését a nő, akkor kezdi el verni. Van olyan is, hogy egy idő után már tényleg nem is mer lelépni a nő, találkoztam ilyennel, de szerintem ez a ritkább, a gyakoribb, hogy lelkileg megtörik, agyilag leépül.
De ez teljesen mindegy, nem vagy pszichológus, nem kell vele foglalkoznod. Semmi bonyolult nincs bepötyögni ilyenkor a rendőrség számát a telefonba. Nem tudja meg a tróger hogy te hívtad a rendőröket. Ha tudná, akkor sem történne semmi, csak a már lerombolt önbizalmú nőjére mer támadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!