Bemegy a cigifüst a gyerekszobába?
Az alattunk lakó sz@rházi nyanya, állandóan az erkélyen szívja az undorítóan büdös cigijét, aminek a füstje, hozzánk száll be. Így hűvösebb időben még elvagyunk valahogy, de jön a nyár, és szeretünk nyitott ablaknál aludni. De emiatt a mocsodék miatt nem lehet. Nyáron születik meg a gyermekem, és nem tudom mit tehetnék, hogy ne kelljen cigifüstben felnőnie.
Már beszéltem a nyanyával, azt mondta, nem érdekli, hogy az újszülöttemre megy a füst.
Mit tehetnék szerintetek? Öntsek a nyakába valami szart? Vagy mit?
Nonszensz, hogy egy üzlettől 5 méterre lehet csak cigizni, de alattunk 1.5 méterre nyugodtan szívhatják.
Van ötletetek? Bármi jól jön, a 'ne nyisd ki az ablakod, meg figyeld mikor nem cigizik és akkor szellőztes"-sen kívül.

Én is ezért költöztem kertes házba, nehogy ilyen emberek között kelljen élnem, mint amilyen te vagy...
Szerintem Németországban kellett volna lakást venned!
És ha a babád hasfájós lesz, és azt kell hallgatniuk a szomszédoknak, hogy egész éjjel sír, az normális dolog lesz, és mindenki viselje el?
Tudod, amikor TÁRSASházban vettél lakást, már akkor számolnod kellett volna ezzel, hogy nem minden szomszéd fog úgy élni, ahogy NEKED tettszik!
Ismerősömnek is azt tanácsolták, amikor szólni mert, hogy elviselhetetlenül zajos a felső szomszéd, hogy EL LEHET KÖLTÖZNI!!!!!

73%-os! Bár lesz ez még kevesebb. Ha érdemben nem tudsz hozzászólni, inkább kapcsold be a tv-t és bámuld a valóvilágot. Nem kell itt minősítgetni senkit, hisz iq lightos hszeiddel alázod magad. És ismeretlenül ne minősítgess engem. De kívánom, hogy témánál maradva éld le szerencsétlen,sivár életed cigibüzben. Amugy szülés utáni depi szokott lenni. Mielőtt hülyeséget írnál, tájékozódj!
A témát meg lezártam, jött a tipikus magyar hozzáállás. "Gratulálok."
Kedves Kérdező!
Én vagyok a második válaszolód. Abszolút jogos, hogy nem akarsz dohányfüstben élni, ahogy az is, hogy kiállsz a gyerekedért. Egy dolog nem mindegy: az, hogy hogyan teszed. Ez a stílus, amit itt megengedsz magadnak, valóban bicskanyitogató. Elég sok dolgot láttam már, sajnos elég sok olyan helyzet volt az életemben, amikor ennél durvább dolgok miatt kellett kiállnom a gyerekeimért. Ha azt akkor ilyen stílusban tettem volna, mint ahogy most te írogatsz, akkor magasról letojtak volna. Lehet ám emberi hangon is emberekkel beszélni, és képzeld, annak általában pozitív eredménye is szokott lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!