Bemegy a cigifüst a gyerekszobába?
Az alattunk lakó sz@rházi nyanya, állandóan az erkélyen szívja az undorítóan büdös cigijét, aminek a füstje, hozzánk száll be. Így hűvösebb időben még elvagyunk valahogy, de jön a nyár, és szeretünk nyitott ablaknál aludni. De emiatt a mocsodék miatt nem lehet. Nyáron születik meg a gyermekem, és nem tudom mit tehetnék, hogy ne kelljen cigifüstben felnőnie.
Már beszéltem a nyanyával, azt mondta, nem érdekli, hogy az újszülöttemre megy a füst.
Mit tehetnék szerintetek? Öntsek a nyakába valami szart? Vagy mit?
Nonszensz, hogy egy üzlettől 5 méterre lehet csak cigizni, de alattunk 1.5 méterre nyugodtan szívhatják.
Van ötletetek? Bármi jól jön, a 'ne nyisd ki az ablakod, meg figyeld mikor nem cigizik és akkor szellőztes"-sen kívül.

Nem tudom, milyen stílusban beszélgettél a dohányzó lakóval, de a kérdésedből sajnos az jön le, hogy nem éppen kedvesen. Én értem, hogy bosszantó az ilyesmi nagyon, de talán ha kulturált hangnemben próbálkozol, lehet, hogy célt is érsz. Azzal, hogy a nyakába borítasz valamit vagy beszólogatsz neki egyrészt csak magadat hergeled, másrészt meg nem érsz el semmit.
Esetleg a közös képviselőhöz fordulhatnál, de nagy valószínűséggel ő sem tud segíteni. Hiszen a saját lakása teraszán tulajdonképpen azt csinál, amit akar...

a autók kipufogója még többet árt...az a benzingőz.
te se vállalj gyereket, benned ennyi indulat van.
Jelentsd fel, hogy dohányzik a magánterületén.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!