Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd házban folyamatosan...

A szomszéd házban folyamatosan reggelig zajonganak, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Budapesti egybe épített házak, nyilván nem tudom oda a kódot se, azt se hanyas lakás, ki lakik ott. Nem tudom ki a közös képviselő, semmit sem tudok, csak azt, hogy 2 hónapja nem lehet aludni, mert 23 órától 4 óráig maximális hangerőn megy a TV vagy a zene. Falat verni, át kiabálni hatástalan. Ha rendőrt hívok sem tudom megmondani hanyas lakás, legfeljebb az emeletet.

Mit lehet ebben az esetben tenni?

Nagyon durva hogy 4 órákat alszom, egész nap faradt vagyok.

ma 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Professzionális füldugó
ma 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Önkormányzatnál érdeklődj szerintem.
ma 18:10
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

"Falat verni, át kiabálni hatástalan."

El sem tudom képzelni, az ilye hülye ötlet honnan jön????

Aki zajong, azt nem érdekli, ellenben az összes többi szomszéd megőrül ettöl az extra zajtól.

ma 18:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Önkormányzat, vagy próbáld meg kideríteni, ki a közös képviselő.
ma 18:32
 5/12 A kérdező kommentje:

“ El sem tudom képzelni, az ilye hülye ötlet honnan jön???? “

Miután nem alszol néhány hetet hülyébbnél hülyébb ötleteid támadnak, főleg éjjel. Megpróbálom kideríteni ki a közös képviselő.

ma 18:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Csengess fel valakihez, hogy kaja futár vagy, nem kaptál kódot. Bent meg hallgatózz, aztán vagy beszélj vele, vagy hívj rendőrt.
ma 18:48
 7/12 anonim ***** válasza:
40%
És ha nem alszol egy ideig, akkor szerinted normális dolog a ház többi lakóját is felverni a zajongásoddal?????
ma 18:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a többi lakó sem alszik, csak ők jobban tűrik, vagy hozzájuk kevéssé hallatszik. Nálunk a felső lakó melletti lakásból jött a zaj. Hallgatózással derítettem ki én is. Ki lett hívva a rendőrség.
ma 19:43
 9/12 A kérdező kommentje:
#7 Ha erre tudnak aludni akkor egy ágyú se keltené fel őket.
ma 19:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó nagy paraszt vagy te is vered a falat éjjel. Nálunk is veri 2 lakó egymásnak a radiátort, másik 10 meg azt hallgatja este 10kor
ma 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!