Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Zavar a szomszéd kávéfőzője....

Zavar a szomszéd kávéfőzője. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Panelban lakom. A felettem lakó vett egy darálós automata kávéfőzőt. Onnan tudom, hogy minden alkalommal lehallatszik, mikor használja (búg, berreg). Alapvetően nem lenne gondom vele, mert a hangok együtt járnak a társasházi élettel, viszont minden reggel 6-kor erre ébredek, pedig ráérnék aludni még.

Felmentem szólni neki, tök normálisan végighallgatott, de széttárta a kezét azzal, hogy nem tud mit tenni, munka előtt szeretne kávézni, így is ez a legkésőbbi időpont, amikor még belefér, hogy meg is igya. Én ezt értem, de lassan megőrülök tőle. A gép egyébként új, nem valószínű, hogy hibás, csak egyszerűen baromi hangos.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Szokjak hozzá, hogy innentől én is 6-kor kelek a szomszéddal együtt?

ma 07:36
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
59%

A 75%-os lepontozónál mindig eldurran valami, ha a kávé említésre kerül. Olyankor előrántja mind a 4, 75%-on álló profilját, és mindenkit lepontoz velük. Ez valami fura fétis lesz.

Elhiszem, hogy zavar, hogy ilyen miatt fel kell ébredned, kérdező, de a szomszéd semmi olyant nem csinál, amit nem lenne szabad.

ma 08:51
 12/42 anonim ***** válasza:
57%

"Én a helyedben nekiállnék még a szomszéd felkelése előtt/ lefekvése után hangosan porszívózni. Pont annyi jogod van neked is takarítani, mint kávét főzni annak a sggfejnek. "

Hmmm micsoda bosszú :D

Én a REGGEL KÁVÉT FŐZŐ seggfej helyében egyszerűen csak röhögnék egyet és elkönyvelnélek egy szánalmas hülyének, majd bedugnám a füldugómat és nyugodtan aludnék.

ma 09:04
 13/42 anonim ***** válasza:
51%
Hát azért a porszívó jóval hangosabb, mint egy kávéfőző.
ma 09:04
 14/42 anonim ***** válasza:
30%
12: Ne aggódj, a normális emberek inkább azt könyvelik el egy szánalmas hülyének, aki zavarja a szomszédait egy felesleges baromsággal, nem azt, aki takarít. Ha rajtam múlna, egy hónapig nem aludna a kávés sggfej. :D
ma 09:13
 15/42 anonim ***** válasza:
54%
Hát ha hajnalban állsz neki porszívózni, akkor azt konyvelik el, hogy egy idióta vagy és simán feljelentést tehetnek csendhaboritasert. A porszívó jóval hangosabb, mint egy kávéfőző. Plusz olyan másfél perc alatt kész egy kávé. Ne halljátok már bele, bakker.
ma 09:19
 16/42 anonim ***** válasza:
34%
Ha a kávéfőző hangja elér egy bizonyos decibelt, akkor azért valóban fel lehet jelenteni a sggfej szomszédot. Ha meg a porszívó nem elég hangos, akkor azért nem lehet feljelenteni. :D
ma 09:22
 17/42 anonim ***** válasza:
41%
Nyugodtan porszívózgass hajnalban meg este. Csak majd ne csodálkozz, hogy feljelentenek, nem csak az a szomszéd akit idegesíteni próbálsz.
ma 09:22
 18/42 anonim ***** válasza:
16%

"Ha meg a porszívó nem elég hangos, akkor azért nem lehet feljelenteni. :D"

Akkor meg minek csinálnád ha nem is zavarod vele te szerencsés?

ma 09:24
 19/42 anonim ***** válasza:
48%

19

Csak érdeklődés szinten: neked van automata daralos kavegeped? Nekem van. Mint írtam, negyed négykor főzöm az első kávét. A család alszik, soha senki fel nem ébredt még rá.

ma 09:28
 20/42 anonim ***** válasza:
38%

19.

Hát ha ez neked örömet okoz, próbáld meg zavarni.

Elég nyomorúságok életed lehet ha ez az amivel feldobod a napjaidat és csak azért csinálsz valamit, hogy valakit bosszants.

ma 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!