Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen viszonyban vagytok a...

Milyen viszonyban vagytok a szomszédaitokkal ?

Figyelt kérdés
Beszéltek egymással ?Átjártok egymáshoz ?

tegnap 21:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Köszönünk egymásnak
tegnap 21:47
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Hozzám átjárnak a Kolompárék bár nem értem hogy mért a kerítésen át...
tegnap 21:54
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Köszönésen kívül nincs semmi kapcsolat. Van, akit nem is látok.
tegnap 21:55
 4/19 anonim válasza:
100%

Utálom, mert nem elég, hogy egy büdös bunkó, még hülye is. Nem az a gond vele, hogy állatokat "tart". Hanem, ahogy azt teszi. Mérhetetlenün igénytelen... egész nap ordibál velük (mindegyik juhnak az a neve, hogy a k. anyád)... üti-vágja őket. Büdös van, áll a gané a kertjében, a szárnyasai rendszeresen ideát vannak... meg kell néznem a talpam, mielőtt beülök a kocsiba, hogy nem léptem-e tyúkszarba. Rám omlik a putri, amit ólnak nevez... de a ház, amiben az úr lakik, az is úgy néz ki, mint ahol már vagy 30 éve nem laknak. 10 millió légy, patkány, galamb... Ha normálisan szólok neki valami miatt (mondjuk, hogy dől a "fala" vagy a "kerítése", akkor annyi az artikulálatlan válasza, hogy hübbübbübbübbübb... kb nem is lehet érteni, amit beszél, de mindig neki áll feljebb, meg neki van igaza. 😀 Van vagy 5 kutya, mert az kell... pláne, amikor egész éjjel ugatnak. Van vagy 5 kakas is, mert azok csak úgy kikelnek vadon, aztán elvannak a telkén... meg az utcán és a szomszédok kertjében persze. Azoknak egy óljuk nincs, szerencsétlenek egész éjjel fent vannak a kertje közepén lévő fűzfán, aztán onnan ordibálnak reggelig a kakasok. Nyilván fáznak, meg ki vannak idegileg a patkányok miatt. Gondolom az sem segít, hogy egész éjjel égeti mellettük a kerti lámpát, aztán szerencsétlenek szerintem már azt hiszik, hogy a Nap kel felfelé. Az úr egyébként úgy alszik, hogy max hangerőn megy mellette a tévé egész éjjel. Így gondolom semmit sem hall az éjszakai lármából, amit az állatok leművelnek. Úgy van vele, hogy .....jenek meg azok is, meg a szomszédok is... neki legyen jó és kész.

Na, hát kb ilyen a viszonyom vele. 😀 Ennek ellenére amúgy szoktam neki is, meg az agresszív, drogos fiának köszönni... bár már lefogok róla szokni, mert a legutóbbi 2 alkalomnál simán átnéztek rajtam. 😅 A fene tudja mi alapján működnek az ilyenek, de ilyen trógerséget még tanyán sem láttam korábban.

tegnap 21:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen, nem ismerem egyiket sem.
tegnap 22:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Az egyiket lehetőség szerint elkerülöm, mert egy tudálékos, nagyképű vénember. A másikat ritkán látom.
tegnap 22:25
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Köszönünk egymásnak, közműves dolgokat megbeszéljük és nyaralásnál szólunk egymásnak, hogy egy darabig nyugodtan lehet átbámulni (betörőt keresve).
tegnap 22:32
 8/19 anonim ***** válasza:
Semmilyenben, azt sem tudom, kik, elvileg egy pár, én a csajjal találkoztam 2 év alatt kb 2x, párom meg a pasival. Egyébként semmi bajom velük, kulturált, csendes szomszédok, nem üvöltöznek, csapkodnak, szemetelnek stb.
tegnap 22:42
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi a telke, ezért felénk terjeszkedik pofátlanul.

Állandóan fel- le szaladgál, motoz az udvarban, mert hét ágra unja magát, így nem bír aludni sem, korán reggelente már dobog valamit.

Állandóan sasolja, ha van valami mozgás", pl valakihez szállítanak valamit, de azt tátott szájjal. A kedvencem, mikor nyáron telefüstöli cigarettával az egész udvart, nappal meg lakodalmasra ropja a kertben pár vele egykorú kapuzárási pánikossal.

tegnap 23:02
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs kik azok
tegnap 23:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!