Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kollégistaként vagy épp...

Kollégistaként vagy épp munkásszálló-lakóként mit kezdesz egy időnként magában kiabáló, ordítozó szobatárssal?

Figyelt kérdés
Álltalában csendes, értelmes emberről van, időnként viszont, ha épp idegesítik a dolgok, elkezd üvöltözni a szobában magában. Az érve az, hogy idegesíti az élet, hogy ez nem így alakult, az nem úgy van (családi vagy globális szinten akár) és emellé még például később jött a busz (na egy példa a globálisabb szintű problémára, a tömegközlekedés nem úgy működik, ahogy kellene), nem leli a fejhallgatót, benézett egy határidőt, mert másra is figyelt és csak így bírja elviselni. Persze ahogy kitombolta magát, "visszahúzódik a fészkébe", elszégyelli magát, nyugodtabb, csendesebb tevékenységet folytat.

tegnap 17:16
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ideig tartanak a rohamai és milyen gyakoriak?

Ha mondjuk heti egynél nem gyakoribb, és 10 percnél nem hosszabb, akkor én nem szólnék semmit. Ilyenkor általában elvonulnék sétálni egyet, vagy beugranék egy másik szobába beszélgetni valakivel.

Esetleg mikor utána lehiggadt, akkor elmondanám neki, hogy ha az jól esne neki, hogy kibeszélje a haragját nekem, akkor mondja el, hátha akkor enyhébb "tünetekkel" túl lesz rajta.

Egyébként mikor én vidékről Bp-re kerültem, bennem is sok indulat gyűlt fel estére a zsúfoltság és az udvariatlan, pofátlan emberek miatt (utcán, buszon, villamoson stb.). És hozzá még az állandó zaj, ami a forgalmas utak miatt volt. Egyszerűen estére besokalltam. Én nem ordítoztam, de feszült voltam, sokszor emiatt nem tudtam a tanulásra koncentrálni, vagy elaludni.

tegnap 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!