Valóban igaz ez hogy haverom szerint gyakorlatilag életveszélyes munkásszállón lakni ha békés és visszahuzóczkodó vagy és nem balhézol is megvernek megkéselnek ha olyanlyuk van a balhésoknak?
Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 20:01
1/10 anonim válasza:
Amig alszol lelopják a cipőd is. A késelés is alap.
2/10 anonim válasza:
Esélyes , egymást is kiiktatjak a férgek, ezért utazz a melóba ami színvonalas vagy magad bérelj albit .
3/10 anonim válasza:
Bicsesz kevertem a hajléktalanszálloval.a munkásszállokrol eddig annyit hallottam hogy vannak kukacos bogaras csótányos helyek de rosszabb még egy börtönnél is
4/10 anonim válasza:
Egy munkásszállón voltam csak életemben pár hónapig, a legnagyobb balhé pedig az volt, hogy két lakos, egy férfi és egy nő éppen válófélben voltak.
5/10 anonim válasza:
Igen, minden munkást megkéselnek naponta kétszer, és háromszor hal meg egy héten.
6/10 anonim válasza:
Te nem az a kérdező vagy, aki Miskolcot veszélyes helynek tartotta? :)
7/10 anonim válasza:
3an voltam eddig, igaz németben, de magyarokkal. Még élek.
8/10 anonim válasza:
A közelünkben van egy munkásszálló.Nagyon kulturált kívülről és belülről is.Az emberek akik oda bemennek azok se szakadék csöveseknek néznek ki.Kétlem,hogy egy normális szállóban ilyenek vannak.
9/10 anonim válasza:
Én panelban lakok és a munkásszállók semmivel sem rosszabbak.
10/10 anonim válasza:
Egyetemen kollégium felújítás volt, addig egy munkásszállón laktunk ami konkrétan pontosan ugyanolyan volt, mint egy kollégium. Egy szinten mi voltunk, többin munkások. Egyszer hallottam lopásról, de őt elkapták és még aznap kivágták onnan (meg kapott pár fülest).
Maximum az volt konfliktus, hogy mi egyetemisták éjjeli baglyok voltunk, ők meg ugye este aludnának, de ez is csak nagyon ritkán volt baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!