Kihez fordulhatok ha a lakótársam nem tiszteli a házirendet?
Külföldön lakom munkásszállón és az egyik lakotársam állandóan bömbölteti a zenét. Az első hetekben szépen megkértem hogy halkitsa lejjebb de legutóbb szombaton elfogyott a türelmem mikor a zenéjére ébredtem és ráüvöltöttem, hogy mit képzel magáról. Erre azt válaszolta, hogy ''még el sem kezdtem'' és folytatta.
Értesitettem a menedzsert, de mivel jóban vannak nem történt változás. Rendőrség szóba jöhet? Esetleg a menedzser főnöke? Érdemes foglalkoznom ezzel vagy nem nyerhetem meg a csatát?
(a srác egyébként több szabályt is megszegett mint pl. dohányzás a lakásban, idegenek meghivása stb.)
Az ilyen szállókon nem foglalkoznak az ilyenekkel.
A feljebb lévő főnök sem fog, max 1xer jelzi az illetőnek a problémát és ennyi.
Nekik a pénz számít, hogy ti hogyan tudtok együtt élni mellékes.
Nem.fog változás történni. És mivel téged zavar , max te leszel az aki elköltözik
Csak tapasztalatból írom. Rengeteg szallast végig jártam már. Nálunk is ment a zene éjjel nappal, bent dohányzás stb.
Nem lehet velük mit tenni. Ilyenek mindenhol vannak.
Ha nem tudsz bérelni saját kéglit akkor sajnos ezt el kell viselned.
Ilyen a munkásszálló...
BE kéne csillagozni ezt a kérdést, hogy a jövő heti "elmegyek ebből a sz.r országból" kezdetű kérdések alá be lehessen másolni...
:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!