Hová fordulhatok, ha úgy érzem, nem megfelelően beszélt velem a polgármester a lakóhelyemen?
nem az a lényeg, hogy illetlenül bánt velem, úgy tűnt, mintha nem értene a témához, ami kérdeztem, de válaszolt, mert neki kellene erre válaszolni, stb... nehéz kifejteni.
Ha egy alkalmazott lenne az önkormányzatnál, szólnék a polgármesternek, de maga a polgármester volt.
nem szakmailag, hanem emberileg nem értem a hozzáállását. Mindenkinek lehet nehéz napja, nehéz időszaka, egy polgármesternek különösen, ezt megértem, de ez nem erről szólt.
A modorával sajnos nem tudsz mit kezdeni, legfeljebb annyit, hogy legközelebb nem rá szavazol.
Szakmai dolgokban meg a jegyzőhöz kell fordulni, mert ő a megfelelő iskolák elvégzése után ezért van oda kinevezve.
Ellenben a polgármesterrel, aki csak egy választott tisztség és nem érthet mindenhez. Lehetett a megválasztása előtt a postás, vagy a helyi traktoros is.
Egy választott tisztségviselőnek egyetlen felettese van: aki őt választotta. Vagyis a ti falutok népe.
Annyit tehetsz, hogy nem rá szavazol, ill. másoknak elmondod, hogy veled hogyan beszélt.
Bár nem hinném, hogy ez sokaknak megváltoztatja a szavazási véleményét.
6-os ritka nagy ostobaságot írtál.
Egy faluban a polgármestert bármelyik öregasszony megszólítja az utcán, ha kérdezni akar tőle valamit a falu ügyeiben.
#6:
Elnézést, már nem az Átkosban vagyunk, ahol ha épp rosszkedvében szólítottad meg a Tanácselnököt, akkor az pofán is verhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!