Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Pár éve csúnya dolgot tettem...

Pár éve csúnya dolgot tettem és megloptam a főnököm?! Most ott vennénk lakást ahol ő a polgármester. Lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
20 éves koromban dolgoztam egy hölgynek, ruhákat árultam. Magam sem tudom miért de a saját magam számára is intéztem pénzt az eladásokból. Be voltam kamerázva szóval lebuktam. Végül nem jelentett fel, a pénzt vissza adtam. Haza hoztak a szüleimhez és elmondták mit tettem. A pénzt azonnal vissza adtam, szégyellem a tettemet. Azóta eltelt 4 év. Sokat változtam, szociális munkás lettem. A munkám során rászoruló embereken segítek. Még a szüleimnél lakunk viszont most lenne lehetőség egy házra abban a faluban ahol ők laknak és ahol ők lettek a férjével a polgármester, ők vezetik a községet. A barátom nagyon elakar költözni, ő nem tudja bennem miért van ekkora félelem. Félek, hogy nem fogok tudni a falu életében részt venni a folyamatos szégyen miatt és a félelemtől, hogy lejáratnak vagy nem részesülhetek a falu dolgaiból. Mit tehetnék? Parázok.
2020. jan. 24. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Eltelt 4 év. Becsületes, rendes ember lettél. Nyugostan költözz a faluba. A nő és férje már rég nem foglalkozik a te régi dolgoddal. Végül is jól végződött.
2020. jan. 24. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
A kutya nem foglalkozik ezzel már szerintem.
2020. jan. 24. 19:50
 3/10 anonymousreview60 ***** válasza:
40%
A kutyát sem érdekli már ez. A házat sem tőle veszitek. Nyugi.
2020. jan. 24. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Ők lettek a polgármester...
2020. jan. 24. 19:57
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Azért gondoljatok bele, hogy faluról ír, nem városról. Falun az emberek nem felejtenek ám. Vesztek ott egy házat, de hidd el, tud rólad mindenki mindent. Szerintem csapdahelyzetbe kerülhetsz. A paraszt nem az a megbocsátó típus. Csak egyetlen rosszindulatú kell, aki a boltban odaszól a boltosnak, hogy vigyázzon, nehogy zsebre tegyél valamit. Ha elkezdenek beszélni arról, hogy tolvaj költözött a községbe, hát nem lennék a helyedben. Én sem költöznék oda, keressetek másutt házat, ne bízd magad a véletlenre.
2020. jan. 24. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Hát én ilyen helyzetben inkább máshova költöznék, mert ha még nem is úgy lenne, de a fejedben beképzelheted, hogy beszélnek rólad a hátad mögött az emberek, vagy összesúgnak stb. mindenben azt fogod látni. Pszichológiailag semmiképp se tenne jót, ha oda költöznél, hogy hátralevő életedet parázva töltsd el, vajon mikor derül ki rólad ez meg az. Ha már van lehetőség házvételre, akkor más helyen vennék. A barátodnak elmeséled ezt a dolgot szintén és úgy ő is fogja érteni, hogy miért nem akarsz oda költözni.
2020. jan. 24. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

Én 20 éve lakom faluban, azóta ez a 4-ik polgármester és én a 20 év alatt egyikkel sem találkoztam.

Nehogy már abban a faluban csupa Grál-lovag és Csillagkereszteshölgy lakjon! Ne már!

Akkor lehetne ferde szemmel nézni a szomszédra, aki kőműves és számla nélkül fusizik, a másikra, aki eprét helyi cukiban adja el, vagy a postásra, aki csak heti 2x hozza ki a leveleket, vagy amelyik hetente vág disznót és a portáján árulja. Mindenki ügyeskedik, ezt mindenki tudja, csak nem foglalkoznak vele.

Mindenkinek van valami vaj a füle mögött és minden csoda 3 napig tart. Emiatt kár berezelned, ha hivatalos dolgod van, azt úgyis a jegyzővel kell intézned.

2020. jan. 24. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
Azért az ügyeskedés és az egy konkrét embertől való lopás között nagy különbség van. Utóbbit nem tűrik meg.
2020. jan. 24. 23:44
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Laktam egy olyan faluban, ahol a szomszédunkról mindenki olyan lenézően beszélt, és ő is meghúzva magát élt. Kiderült, hogy önkéntes rendőr volt, és ebbeli minőségében tyúkokat lopott a falubeliektől. Soha többé nem mosta ezt le róla semmi.
2020. jan. 24. 23:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én pont oda nem költöznék.
2020. dec. 8. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!