Macskatartástol büdös lépcsöház társasházban. Hová fordulhatok segitségért, ha a tulaj nem ál szoba velem?
Házmester, közös képviselő.
De mitől büdös? Oda végzi a dolgát vagy mitől?
Nekünk is van macskánk a lakásban és egyáltalán semmi szaga nincs,
"... a tulaj nem ál szoba velem?"
Milyen tulaj?
Milyen minőségben laksz te ott?
Ha mint bérlő, akkor könnyebb a helyzeted, mert el tudsz költözni, a lépcsőház egyébként sem a te gondod.
A lépcsőház és minden egyéb, az ivartalanított kanmacska területjelölő spriccelésétől büdös.
Ha olyan a házatok, hogy a kapun, vagy az udvaron keresztül be tud jutni macska, akkor ez az oka.
javítok: nem ivartalanított, hanem ivartalanítatlan
"mert el tudsz költözni, a lépcsőház egyébként sem a te gondod."
Azért ne vicceljünk már, hogy azért költözzön el, mert egy idióta állattartó nem képes normálisan tartani a macskáját! Meg mi az, hogy a lépcsőház nem az ő gondja?! Ha a szomszéd macskája rendszeresen oda végzi a dolgát, amitől büdös van, akkor nagyon is az ő gondja is, azonnal szólni kell a közös képviselőnek, ugyanis közös területen, mint pl folyosó, lépcsőház NEM lehet állatot tartani, benne kéne legyen a házirendben. Ha valakinek kutya/macska/isten nyíla kell, akkor tartsa azt normális körülmények között a lakásában. Feltételezem más sem tojik a folyosó közepére, akkor ezt az állatoknak se engedjük már..
"Na akkor fuss neki még egyszer, olvasd el szép lassan egy párszor amit írtam és próbáld értelmezni!"
Ezt szívből ajánlom neked is, "kis butus". :) Nem vagyok fogyatékos, hogy ne bírják 3 mondatot értelmezni, szóval nem kell lekicsinylően beszélni! Ez az egyik. A másik: ha te is ugye szép lassan elolvasnád és értelmeznéd, amit írtam, akkor látnád, hogy VÁLASZOLTAM a kérdésre, csak közben kitertem arra is, hogy nonszensz azzal vagdalkózni, hogyha valaki csak bérlő, akkor jó helyzetben van, mert bármikor elköltözhet, amiatt mert a szomszéd nem tudja mi az a felelős állattartás és különben sem az ő dolga a lépcsőház! Egyébként nagyon kis ügyesen bemásoltad a szabályzatot, amit ezzel a kommenteddel te is pontosan ugyanúgy megszegtél.:) "Kis butus"....
Nehéz lenne nem személyeskedő egyből, ugye? Vicc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!