Büdös az albérleti szoba, amelyet a ruhák is kezdenek átvenni. Higyan lehetne szagtalanítani?
Keresd meg az előző albérlő hulláját és dobd ki!
Komolyabb válaszért leírhatnád, hogy milyen az a szag.
Doh?
Ételszag?
Valami vegyszer?
Vécészag?
Romlott hús?
Dögszag?
Lehet a fal penészes, vagy dohos, a padló úygszintén, ha netán van tapéta, az alatt is lehet penésztelep. a müanyag padló alatt is - ezeken nem lehet segíteni.
Lehetnek a bútorok büdösek, akkor vagy alaposan kitakarítod valami feltötlenítöszerrel, vag kicseréled öket.
Meg lehet ez az (egy vagy sok) elözö lakótól ott maradt szagok miatt is.
De lehet a túl kevés vagy rossz módszerrel történö szellöztetés miatt is.
Elöször az okot kell megkeresni, utána lehet (vagy egyes esetekben nem lehet) tenni valamit ellene.
Tulajnak kell szólni, hogy intézze!
Ha nem teszi, keresni kell másik helyet
Hát, én anyósoméknál laktam 1 hónapot, de olyan elviselhetetlen bűz volt az egész házban, hogy azt ember nem tudja elképzelni. Ilyen büdös, penészes, dohos szag, amiket átvettek a ruhák meg minden. És volt idén festetve, bútorcserélve is volt, de még mindig érezni, mondjuk anyós bent cigizik a házban, de ez ne mfüst szag, ez attól sokkal undorítóbb+ehhez jön a tényleg hányingert előidéző budiszag a mosdóból. Mondjuk eléggé koszos asszony, amit én kitakarítottam abból ő 5 perc alatt disznóólat csinált, és még azt mondta, hogy én vagyok a koszos és nem csinálok semmit. :D Én meg fürdeni nem láttam őt az egy hónap alatt, na mindegy...
Kissé elkanyarodtam a témától, válasz a kérdésedre: Jelezni kell a tulajnak, hogy csináljon valamit, ha nem tesz semmit, akkor költözni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!