Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van 2-3 órára búvóhely szoba...

Van 2-3 órára búvóhely szoba titkos kapcsolatra Miskolcon?

Figyelt kérdés
Ha van Miskolcon búvóhely ahol el lehet 2-3 órát tölteni akkor írjátok meg hogy hol van Miskolcon és pontos cimet és tudnivalókat??

2019. júl. 27. 00:24
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Pesten van 10 pengőért. :D

https://www.youtube.com/watch?v=iSO4zTqZMMA

2019. júl. 27. 07:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miskolcon mi van, nem tudom, de falusi vendégház, panzió szintű helyeken idáig minden hol megoldották. Szeretnénk 3-4 órát pihenni és kész. Nekik a bevétel a fontos. Az meg hogy ép megcsalsz valakit, az őket hidegen hagyja. Nem ismernek még, kérnek elérhetőséget, netalán tán, valami kárt tennétek a szobában, akkor elérjenek.
2019. júl. 27. 09:53
 3/9 Varga Péte4 ***** válasza:
100%
Károly hotel.
2019. júl. 27. 09:58
 4/9 anonim ***** válasza:

"búvóhely szoba titkos kapcsolatra"

Ezekre az ócsó búvóhelyekre az a jellemző, hogy utána már nem lesz annyira titkos a kapcsolat...

...ha kikerült a felvétel az internetre.

2019. júl. 27. 16:04
 5/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok hát az a baj hogy ami jó lenne pont erre az 6-8 ezer és 2 nappal előtte kell foglalni de ki tud 2 nappal előtte pontos órát percet mondani mikor ér oda stb

De amit ajánlottatok azt meg nézem

2019. júl. 30. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, felénk, kis falusi szállásoknál örülnek, ha félig vannak vendéggel. 3-4 ezer körül van pár óra. Bármikor betoppantunk, már is kaptuk a kulcsot.
2019. júl. 30. 15:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Sajna csak 2-3 órácska van egy egy találkára nem több és Miskolcról nincs idő ki menni
2019. júl. 31. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Foglalt le 6 órára az esélyes intervallumra!
2019. aug. 1. 01:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Akarsz találsz. Szegeden életemben először voltam és két óra alatt találtam.
2019. aug. 1. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!