Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen viszonyban vagytok a...

Milyen viszonyban vagytok a szomszédaitokkal ?

Figyelt kérdés
Beszéltek egymással ?Átjártok egymáshoz ?

tegnap 21:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Inkább iszonyba vagyok
tegnap 23:32
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Mintha nem is élnének! :)))
tegnap 23:35
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

- "Szia!"

- "Szia!"

🫢🫢🫢

tegnap 23:36
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem látok soha szomszédot, csak bilincses embereket szoktak néha kísérgetni rendőrök a lépcsőházban. Először azt hittem valami bűncselekmény történt és hozzák az elkövetőt helyszíni szemlére. Aztán kiderült, hogy igazságügyi szakértői iroda van az egyik emeleten.
tegnap 23:40
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Köszönünk egymásnak, de ennyi. Mármint aki hajlandó visszaköszönni. A szembeszomszéd egy egyedülélő idős nő, amióta itt lakunk, egyszer sem volt hajlandó visszaköszönni (4 éve lakunk itt). Nem vagyunk hangosak, nem őrjöngünk, nem bunkózunk, szóval ha tettünk is ellene valamit, nem tudom mit. De annyira nem érdekel, hogy rákérdezzek. Ha valami zavarja, majd megmondja.
ma 00:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Tekintve, hogy vidéken élünk, itt nemhogy a szomszédokat, de még az utcában lakókat is ismerjük. Mikor összefutunk, akkor elbeszélgetünk, volt akivel együtt is szilveztereztünk. Én szeretem ezt, mert bármi van, tudok kihez fordulni (és nyilván ők is hozzám).
ma 05:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Köszönőviszonyban, amúgy nem ismerem őket. Eleve összefutni is csak havi 1-2 alkalommal szoktunk, olyan mintha itt mindenkivel totál más időbeosztás szerint élnénk az életünket, mert ha reggel 7-kor megyek el, ha reggel 9-kor, ha délután megyek/jövök, nagyon ritkán találkozom bárkivel a lépcsőházban :D A mellettem lévő fiatal lány tudom, hogy otthonról dolgozik. Őt ritkán látom, amikor a kutyát viszi le. A többi lakásban azt sem tudom kik laknak, olyan ritkán látom őket, hogy fel sem ismerném őket máshol, hogy ez a szomszéd, pedig 5 éve itt lakom.
ma 05:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Mindenkivel köszönőviszonyban, bár ez nem mindig volt így. Volt egy fiatal pár, akik eléggé nagyra voltak magukkal, nem köszöntek senkinek, rácsapták a lépcsőházi ajtót másokra, nem bírták elfogadni, hogy vannak bizonyos (íratlan) szabályok, amik mentén élni kellene egy társasházban. Nem tudom, mennyi időbe telt, meg mik mentek a háttérben, de már nincs velük semmi gond.

Van egy idősebb néni, akivel kicsit közvetlenebb a viszonyunk, néha kölcsönösen segítünk egymásnak, meg beszélgetni is szoktunk.

Van egy 30 körüli nő, aki rendszeresen a hálószobánk ablaka alatt cigizett, órákon át, mellette telefonba siránkozott végig. A szobába meg dőlt be a szaga. Ezt pedig naponta több turnusba lenyomta. Hónapokon át ment a huza-vona, mire végre elmegy egy pár méterrel arrébb lévő padhoz és azóta ott cigizik.

A többiekkel nincs gond, remélem így is marad.

ma 09:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Köszönünk egymásnak ha találkozunk, de amúgy utálom mert állandóan zajonganak.
ma 09:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Az egyikkel együtt szoktam délutánonként kávézni, a másik kettővel, ha találkozom, akkor váltunk néhány szót esetleg, a negyedikkel összejárunk rendszeresen.
ma 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!