Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Zavar a szomszéd kávéfőzője....

Zavar a szomszéd kávéfőzője. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Panelban lakom. A felettem lakó vett egy darálós automata kávéfőzőt. Onnan tudom, hogy minden alkalommal lehallatszik, mikor használja (búg, berreg). Alapvetően nem lenne gondom vele, mert a hangok együtt járnak a társasházi élettel, viszont minden reggel 6-kor erre ébredek, pedig ráérnék aludni még.

Felmentem szólni neki, tök normálisan végighallgatott, de széttárta a kezét azzal, hogy nem tud mit tenni, munka előtt szeretne kávézni, így is ez a legkésőbbi időpont, amikor még belefér, hogy meg is igya. Én ezt értem, de lassan megőrülök tőle. A gép egyébként új, nem valószínű, hogy hibás, csak egyszerűen baromi hangos.

Ilyenkor mit lehet csinálni? Szokjak hozzá, hogy innentől én is 6-kor kelek a szomszéddal együtt?

ma 07:36
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
72%

Szokj hozzá és aludj vissza. Ennél sokkal rosszabb is lehetne (tudnék mesélni :D )

Ez nem az a kategória amibe bármi beleszólásod is van sajnos.

ma 07:38
 2/37 anonim ***** válasza:
70%
Vagy szokj hozzá vagy költözz el. A saját lakásában csak főzhet kávét. Szép is lenne, ha nem.
ma 07:46
 3/37 anonim ***** válasza:
63%

Elvileg teljesen érthetö, hogy miattad nem mond le a reggeli kávéról.

Ami kérdés, a gép maga adja ki a zavaró hangokat, vagy valami rezonál töle. UTóbbi esetben egy alátét segíthetne, elöbbi esetben nincs mit tenni.

ma 07:48
 4/37 anonim ***** válasza:
56%

El nem tudom képzelni hogy hallatszik le a gép hangja... Nekem két darálós gépem is van, az egyik kimondottan zajos, de még egy csukott ajtón keresztül is csak halk zugasnak hallani.

De igaza van, joga van kávét főzni a saját otthonában. Ha ilyen érzékeny vagy, akkor füldugó vagy költözés.

ma 07:53
 5/37 anonim ***** válasza:
56%
Örülj neki,hogy hat órakor csinálja.Ha én innék kévét munka előtt,akkor legkésőbb hajnali négykor tenném.Mert öt óra körül már indulok..
ma 07:55
 6/37 anonim ***** válasza:
51%
Hehe, nyertem. Nálam negyed négykor fő az első, mert fél negykor kell indulnom 😳 4. voltam.
ma 07:58
 7/37 anonim ***** válasza:
53%

Na már megint jött valami idióta lepontozni, gratulálok.

Attól még a tényen nem változtat.

Ha a szomszéd reggel 6-kor akar kávét főzni, akkor megteheti...az, hogy a kérdezőt zavarja, sajnálatos.

ma 08:29
 8/37 anonim ***** válasza:
50%
Vegyél füldugót. Én is használom
ma 08:41
 9/37 anonim ***** válasza:
45%
Használj füldugót. Én a madarak miatt szoktam rá
ma 08:43
 10/37 anonim ***** válasza:
41%
Én a helyedben nekiállnék még a szomszéd felkelése előtt/ lefekvése után hangosan porszívózni. Pont annyi jogod van neked is takarítani, mint kávét főzni annak a sggfejnek. 😁
ma 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!