Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A magyarok nagyobb része...

A magyarok nagyobb része szerintetek falun/tanyán szeretne lakni, élni?

Figyelt kérdés
Aki ott lakik, arra úgy értendő, hogy akkor ő szeret is ott lenni.
jan. 31. 13:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem inkább úgy van, hogy sokan szeretnének tanyán/falun/kertesházban lakni, de amikor megadatik nekik, akkor meg megy az I.B.M., hogy havat kell lapátolni, levelet összegereblyézni, stb.
jan. 31. 14:45
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Falu tanya? kösz nem.

Családi ház oké, de az nem tanya, és persze igen közelebb Pesthez.

jan. 31. 14:46
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
én egy tengerparti villában akarok lakni.
jan. 31. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:

24 éves koromig egy nagyobb városban éltem Budapesttől kb. 25-30 km-re. Addig jó volt.

De munkát jobbat csak Pesten találtam így felköltöztem 16 éve.

Most én is szívesen mennék 20 évre egy mediterrán tengerparti házba.

jan. 31. 17:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az emberek nagy része akar családi házat, de nem falun. Inkább Budapest jobb kerületek vagy nagyon max. Pest megyei települések - nyilván ha megtehetik / telik rá nekik.

Én speciel sosem votlam családiházas típus, nekem teljesen jó a lakás itt Bp-n :).

jan. 31. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
A többség biztos, hogy nem. Tippre azt mondanám, hogy kertvárosias jellegű családi házas övezetben ami frekventált helyen van, de kellően csendes is. De sokan elvannak simán lakásban is. Én magam is.
jan. 31. 19:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim zsákfaluban élnek és meglepően sok ilyen gyagyás költözik oda különféle városokból. Aztán a legtöbb gyorsan rájön, hogy ez bizony nem olyan überromantikus életvitel, amit ők láttak borbásmarcsi egyik kretén műsorában és spuriznak is vissza a városba. :D
jan. 31. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Sokan szeretnének, szerintem, családi házba költözni, de nem falun vagy tanyán, a jóval limitáltabb lehetőségek és infrastruktúra miatt. Részben, mert onnan a munkába és az iskolába járás sem mindig a legkönnyebb. Ezért sem való mindenkinek a falusi életvitel, ezt gyakran csak a gyakorlatban látják be.
febr. 3. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!