Elképzelhető hogy Budapest rosszabb környékeinek
nagyobb, rosszabb a híre mint amilyen valójában?
Figyelt kérdés
Blaha Lujza tér, Népszinház utca, népliget Pesterzsébet, Csepel Soroksár, nyugati aluljáró és környéke és még sorolhatnám azokat a pesti részeket aminek hihetetlen rossz híre van, hogy ott ha kimész éjszaka meghalsz meg mekkora a dzsumbuj, meg mennyire veszélyes, meg milyen szörnyű, na most vannak ismerőseim akik ilyen rosszabb környéken laknak és mesélik hogy egyáltalán nem olyan szörnyű, oké vannak cigányok meg csövesek meg néha egy-egy balhé de túlnyomó többségében nincsen semmi baj, nem rosszabb mint egy 12. kerületi istenhegyi rész
Engem elit helyen támadtak meg a cigányok életem során már 3x.
Két kocsimat törtek fel és egyszer a lakásba is betörtek.
A nyolcban meg ilyen helyeken soha nem volt még semmi bajom.
okt. 6. 11:35
2/26 anonim válasza:
Ezek elég szar helyek, de azért nyilván túl van lihegve minden ilyen gettózós duma.
A Nyugati aluljáró a másik ilyen közszájon forgó lepratelep. És félreértés ne essék, tényleg koszos, zsúfot, undorító hely furcsa figurákkal, de két éve minden hétköznap átmegyek rajta kétszer (nem ritkán éjszaka), és még senki sem próbálta kilopni a vesémet.
Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nem kell fokozottan óvatosan közelekedni a rossz hírű helyeken(!), de azért a legendákat sem árt elosztani kettővel.
okt. 6. 11:41
3/26 anonim válasza:
A 12. kerületet azért nem hasonlítanám a felsorolt pesti részekhez. Hegyvidéken kb. csak akkor látsz cigányokat, ha lomtalanítás van.
okt. 6. 11:44
4/26 anonim válasza:
Érdekes nekem Budán törtek fel a kocsit. A Diószegi utcában meg le se szarják.
okt. 6. 11:46
5/26 anonim válasza:
4
Nyugodtan megnézheted a bűnözési statisztikákat.
okt. 6. 11:50
6/26 anonim válasza:
Nekünk Budán törtek fel kocsit, családi ház előtt parkoltunk kb egy órát, aztán mégis.
okt. 6. 11:53
7/26 anonim válasza:
Statisztika szerint ezek rosszabb helyek, de ez nem azt jelenti, hogy sehol máshol nincs balhé, csak ott, és azt sem, hogy ott 0-24 balhé, lopás és gyilkolászás lenne. Egyszerűen nagyobb eséllyel történik valami baj. Ennyi.
okt. 6. 12:01
8/26 anonim válasza:
Öt évig laktam a 2000-es évek elején a Nagy fuvaros utcába, naponta gyalogoltam haza a Blahától a Népszínház utcán keresztül - egyszer sem lett semmi bajom.
okt. 6. 12:04
9/26 anonim válasza:
#4-es, bárhol történhet bármi, a Várnegyedben is feltörhetik a kocsid, a Parlament előtt is kirabolhatnak, mint ahogy a Teve utcai rendőrpalotánál is.
De ne akard már nekem beadni, hogy a Diószegi biztonságosabb mint a 12-ker???
okt. 6. 12:06
10/26 A kérdező kommentje:
7. Azaz érdekes hogy ha a statisztikát nézzük akkor egyáltalán nem rosszabb a bűnözés az ilyen külső rossznak mondok kerületekbe mint Csepel Erzsébet és társai mint a 12. kerület..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!