Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Elképzelhető hogy Budapest...

Elképzelhető hogy Budapest rosszabb környékeinek nagyobb, rosszabb a híre mint amilyen valójában?

Figyelt kérdés
Blaha Lujza tér, Népszinház utca, népliget Pesterzsébet, Csepel Soroksár, nyugati aluljáró és környéke és még sorolhatnám azokat a pesti részeket aminek hihetetlen rossz híre van, hogy ott ha kimész éjszaka meghalsz meg mekkora a dzsumbuj, meg mennyire veszélyes, meg milyen szörnyű, na most vannak ismerőseim akik ilyen rosszabb környéken laknak és mesélik hogy egyáltalán nem olyan szörnyű, oké vannak cigányok meg csövesek meg néha egy-egy balhé de túlnyomó többségében nincsen semmi baj, nem rosszabb mint egy 12. kerületi istenhegyi rész
okt. 6. 11:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
okt. 6. 12:26
 12/26 A kérdező kommentje:

11. Érdekes ez a cikk meg mást mond, ugyanúgy 2023.

[link]

okt. 6. 12:34
 13/26 anonim ***** válasza:
89%
A Népszínház utcában laktunk két évig, semmi gond nem volt (jó, azért szedtük a lábunkat, amikor éjszaka értünk haza valahonnan).
okt. 6. 12:39
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

12

Oké, akkor válaszolj őszintén.

A Kálvária-téren vagy a várban sétálgatnál éjjel 2-kor?

okt. 6. 12:40
 15/26 A kérdező kommentje:
14. Hát szerintem teljesen mindegy hogy hol sétálgatnék, múltkor elittebb első kerületi helyen sétálgattam ilyen egykor és volt hogy megijedtem olyan emberek jöttek velem szemben...
okt. 6. 12:45
 16/26 anonim ***** válasza:
49%

15

Figyu, felőlem bemesélheted maganbak, hogy a rossz környékek nem is rosszak, és tulajdonképpen Krisztinavárosban ugyanolyan veszélyes éjjel sétálgatni, mint Józsefvárosban. Nekem oké, amíg csak trollkodsz vele a Gyakorin, de légy óvatos, és a saját testi épséged érdekében ne ültesd gyakorlatba ezt a tévképzetet.

okt. 6. 12:48
 17/26 A kérdező kommentje:

16. Nem, ezek tények nincsen semmi trollkodás, abszolút nincs olyan hely Budapesten, ahol testi épségemet veszélyeztetné.

De mindenki gondolja végig logikusan például egy betörő csapatnak hova érdemes inkább betörnie, melyik részre egy putris szegény 8 keri részre vagy ahol nagyon gazdagok vannak egy. 12 kerületi részre..

okt. 6. 12:54
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, nehéz épp ésszel felfogni, hogy szerinted a Blaha nem rosszabb, mint Istenhegy, de segítségül, én laktam az Akácfa utcában a Blahán és a 12-ben is. Ég és föld a kettő. És nem csak a közbiztonságban, mindenben.
okt. 6. 12:56
 19/26 anonim ***** válasza:
70%

17

Mondom, gondold ezt nyugodtan, de a saját érdekedben vigyázz magadra! Ismerek egy-két sztorit a hozzád hasonló "áh, úgysem lesz semmi baj" emberekről. Remélem, veled nem fordul elő ilyesmi.

okt. 6. 12:57
 20/26 A kérdező kommentje:
18. Más a látszat (attól hogy rosszul néz ki meg lezüllött meg rossz arcú nem biztos hogy bántani is akar) és más a veszély sokszor a kedves aranyos nyugdíjas néni a sorozatgyilkos .
okt. 6. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!