Akik Budapestről költöztetek nagyobb vidéki városba, hogy érzitek magatokat? Nem bántátok meg?
Tősgyökeres budapesti vagyok, világéletemben itt éltem. Mostanra kezdek eljutni odáig, hogy teljesen besokalltam a tömegtől. Mivel amúgyis van lehetőség távmunkára a cégnél, megfordult a fejemben, hogy elköltözzek vidéki városba. Pécset, Szegedet, Sopront nézegettem, illetve közelebb pedig Gödöllőt.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Bárhol jobb mint Pesten.
Sőt tovább megyek, költözz falura. Az még sokkal jobb is mint egy város 1000x nyugisabb.
Én sokat járok Szegedre. Pesti vagyok. Van egy rossz hírem: Szegeden bizonyos útvonalakban, csomópontokon pesti méretű forgalom van. Pl. a Mars tér környékén. Pesten egy nyugalmasabb kertvárosban nyugisabb lakni, mint Szegeden egy forgalmasabb részen.
Fiatalabb koromban volt a családomnak Szegeden lakása, ilyenkor nyáron hetekig laktam ott, tehát tudom, miről beszélek.
8+
Pécs és Sopron nekem semmilyen volt. Bár nem jelenti azt, hogy neked is az lenne. Szegeden nem voltam, de arról csak jókat olvasok. Nekem nagy kedvencem Eger és Esztergom, illetve Vác is jó hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!