Szomszéd éjszaka üvöltözik játék közben. Mit lehet tenni?

"A biztosíték jó ötlet."
Ezzel az a baj hogy ő is le fogja kapcsolni a kérdezőét. Nálunk az egyik szomszéd lenyomta a másiknak mert bulizott. A bulizós szomszéd meg cserébe minden reggel lenyomja bosszúból neki.

" bekenném valami jó csípős paprikával, hátha utána az arcához vagy a pöcséhez nyúl."
És ugyanezt a másik fél nem tudja megtenni?

Rendőrséggel próbálkozhatsz, esetleg kimennek, és rászólnak, de... attól neked nem lesz jobb.
A jegyzőhöz hiába mész, ott jóval komolyabb esetben sem indul eljárás, meg... max megbüntetik 30.000-re, aztán ennyi (ezt tapasztalatból írom, sajnos)
A kapcsoló lenyomása, ok - ha szerencséd van, kinyírod a gépét is...

11-es, és mégis honnan tudja, hogy a mondjuk négy szomszéd közül melyik volt? Ezt komolyan kérdezem :D
És még az sem érv, hogy csak ketten laknak a szinten, mert én pl a felettem lévő phaszt jelentettem fel anno, mikor éjjel állt neki szobát átrendezni 😂🙄

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!