Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A rendőrség tesz valamit az...

A rendőrség tesz valamit az ablakba éjszaka kiülő, hiénaként röhögő ittas emberekkel?

Figyelt kérdés

Erre vonatkozik a csendháborítás?

Mivel az ablakban ülnek a zene is kihallatszik, nem csak a káromkodásuk.

szept. 24. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Rájuk szólnak max de sokra nem mész vele :/
szept. 24. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Magyarországon? Nem. Ott nem ismert fogalom a hangos. Ami megfoghatatlan és szubjektív (mert a hallás sérültnek ugye nem hangos) azzal nem fog kezdeni senki semmit. Meg amúgy is csak idegőrlő intézkedni ilyenekkel.

Svájcban ha hangosan pukizol már kopogtat a rendőr.

szept. 24. 23:26
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
22 óra után csendháborításért komegy a rendőrség de 22 óra előtt lehet hangoskodni
szept. 24. 23:27
 4/10 anonim ***** válasza:
57%
Kimegy*
szept. 24. 23:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Fél 12 van és még mindig nyomják. Az itteni rendőrség egy nagy nulla, rengeteg a lopás a városban és azzal sem törődnek.
szept. 24. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Füldugó + bumzli hallásvédő fültok. Nekem ez segített amikor egy ipari húselosztóüzem felett laktam az első emeleten, mert beköltöztek a 7 emeletes panel földszintjére. Hozzáteszem egy lakóparkba. Ha ezek nem lettek volna, minden nap hajnali 4-kor kellett volna kelnem és pár percen belül halláskárosodást szenvedtem volna. Szóval szerezd be ezt a kombót, neked is fog segíteni.

Ja és még valami. Ha az én esetemre nem intézkedett senki 20 év mindennapos lakók háborúskodása alatt, akkor kétlem, hogy itt bármi is történne.

szept. 24. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Hosszútávú megoldást viszont csak a költözés fog hozni. Egy civilizáltabb országba mondjuk. Nekem bejött.
szept. 24. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Kiküldenek valakit, aki rájuk szól, de mivel részegek, így nem fogja őket érdekelni.
szept. 25. 07:59
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Tapasztalat, hogy ha kimennek, akkor is elég hamar az ittasokra hagyják a dolgot :/
szept. 25. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:

“ Magyarországon? Nem. Ott nem ismert fogalom a hangos. Ami megfoghatatlan és szubjektív”

Ebbe igazad van. Csakhogy a csendháborítás szabálysértésének nem eleme, hogy hangos legyen. Innentől kezdve pedig tök értelmetlen amit írsz, mert nem szubjektív.

“ 22 óra után csendháborításért komegy a rendőrség de 22 óra előtt lehet hangoskodni”

Jó ideje nem létezik ez a szabályozás.

“ Mivel az ablakban ülnek a zene is kihallatszik, nem csak a káromkodásuk”

Ezzel az a baj, hogy elméletben tök jól működik, hogy te kihivod a rendőrséget és ők majd szankcionálnak, csak gondold át gyakorlatba.

Az ablakban ülnek, tehát látják, ha jön a rendőr. Zene lehalkít, pofa picit alapjárat

Azért ezt a formájú csendháborítást a hatóság részéről tapasztalni, szankcionálni nagyon húzós.

Nehezen tudsz ezzel bármit kezdeni.

szept. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!