Keleti pályaudvar környékén lévő csaló adomány gyűjtő emberekkel szokott foglalkozni a rendőrség?
Többször is belefutottam a Keleti környéken erőszakos adomány gyűjtőkbe, akiket ha lerazok akkor az orruk alatt elkezdenek anyázni.
A rendőrség kezd ezekkel az emberekkel valamit?
Neten olvastam hogy kamu cég neve van a konyjelzon ami a kezükben van és nem is gyerekeknek gyűjtögetnek hanem maguknak
Sztem nem mernek oda menni hozzájuk.
Kettő: Nincs is kapacitásuk ilyenekkel foglalkozni.
Nekünk embereknek pedig nem kell foglalkozni velük.
“ Igen, minden rendőr inkább a gyorshajtókat bünteti a kényelmes kocsiból”
Igen. Magyarországon minden létező rendőr traffipaxozik.
Az összes bevetési egység, mélységi támogató, főosztály, központi gépkocsizó, gyalogos járőr, vasúti rendőr, helyszíni posztos, objektum őr, készenléti rendőr, GV-s nyomozó, fogda őr, kapitány.
Mindenki csak traffipaxozik. A börtönök azért vannak tele, mert a gyorshajtókat letöltendőre ítélik. 😂😂😂 véletlenül se erről van szó, hogy Budapesten egyszerűen nincs erre kapacitás, hogy valami kretén olvasott valamit a neten ezt nézegesse meg a rendőr, hogy igaz vagy kamu hírt olvasott.
Ezzel elég lenne ha közterület-felügyelők foglalkoznának.
Azért lassan negyedszázad kapitalizmus után a legtöbb embert ilyennel már nem lehet megtéveszteni.
Az ilyenekkel is felesleges összevitatkozni, elég azt mondani, hogy nem használsz készpénzt, ha az alapítványa nevét megmondja, akkor weben ránézek majd.
“ Csak hát 2019-től valahogy eltűntek a főváros kerületeiből a közterület-felügyelők.”
Keleti pályaudvar az a 8. Kerület. Mai napig üzemel ott közterület felügyelet. Most kaptak vadi új autot, stb. Nem tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!