Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Jogosan szólt rám a 20 éves...

Jogosan szólt rám a 20 éves suhanc rendőr? Ma nehéz munkanapom volt és gondoltam betolok egy jéghideg sört a Keleti pályaudvaron a büfé előtt ahol szék és asztal is van.

Figyelt kérdés

Iszom a sört nyugisan a büfé előtt a széken ülve, erre beszól a taknyos kis járőr, hogy ez közterület és rosszul járok ha nem fejezem be a sörözést.

Erre a büfés nő beszólt neki, hogy ez vendéglátóhelynek minősül, elkérte jelvényszámát, hogy jelezze a rendőr feletteseinek.

Én éreztem magam kellemetlenül...

2023. máj. 3. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Cool story bro.....
2023. máj. 3. 16:29
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Ha valóban a büfébe ittál, aki nincs köze hozzá.

De a jelvényszám elkérése túlzás... csak meg akarta mutatni, hogy Ő a REND ŐRE.

2023. máj. 3. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Kamu
2023. máj. 3. 17:35
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

Miért lenne kamu?

Simán belefér, hogy van olyan egyenruhás, aki elszáll magától, ha jelvényt és fegyvert kap....

Ezt teszi a hatalom, olyannal, akivel eddig csak kib.....ott az élet!

Most visszaad mindent!

Csak az a baj, hogy ezt olyannal teszi, aki nem csinál semmi rosszat.

2023. máj. 3. 17:42
 5/15 DK-s ***** válasza:
62%

Elviekben a járőr durva szabálysértést követett el, akárhonnan nézzük.

Mivel szabálysértést észlelt, intézkedésbe kellett volna kezdenie. Intézkedés elmulasztása.

Ha a "figyelmeztetés"-t intézkedésnek vesszük, akkor a körülményekre tekintettel az jogszerűtlen intézkedés, mivel ebben a szituációban a rendőrnek nincs mérlegelési jogköre.

És végül hab a tortára: Megkezdett intézkedés félbehagyása.

Ez sem lesz sokáig rendőr.

#3-nak:

Ez szerintem sem kamu. Ez semmi. Sokkal messzebb is elmennek, mert azt hiszik hogy az egyenruhától ők lettek az isten.

2023. máj. 3. 18:02
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Levike! Unatkozol?
2023. máj. 3. 18:57
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Az ilyenek válnak alkoholistává.
2023. máj. 3. 21:00
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Fhu. Ilyenkor szoktam mondani, hogy egyenruhában nagy a pofája mindnek. Ha civilben szembetalálkozna egy erősebb emberrel, nem merne neki szólni, mert lehet lecsapná. Kis városban lakunk, volt mikor igaoltatott, elkérte a forgalmit, minden papírt és elkezdett dumálni. Két hét múlva az utcán jött velem szembe, mondtam neki, mivan haver??? Nem szólt, csendben ment tovább.
2023. máj. 4. 00:40
 9/15 anonim ***** válasza:
8-as, mit vársz, menjen heked a szabadidejében viperával, vagy puszta kézzel? Rendőrnek igazoltatás a dolga.
2023. máj. 4. 16:59
 10/15 anonim ***** válasza:

8 -as!

Igazoltatás, az igen.... de nem a bunkó, f@sz hozzáállás az állampolgárokhoz!

2023. máj. 5. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!