Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Jogosan szólt rám a 20 éves...

Jogosan szólt rám a 20 éves suhanc rendőr? Ma nehéz munkanapom volt és gondoltam betolok egy jéghideg sört a Keleti pályaudvaron a büfé előtt ahol szék és asztal is van.

Figyelt kérdés

Iszom a sört nyugisan a büfé előtt a széken ülve, erre beszól a taknyos kis járőr, hogy ez közterület és rosszul járok ha nem fejezem be a sörözést.

Erre a büfés nő beszólt neki, hogy ez vendéglátóhelynek minősül, elkérte jelvényszámát, hogy jelezze a rendőr feletteseinek.

Én éreztem magam kellemetlenül...

2023. máj. 3. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bocs, 9 - esnek írtam!
2023. máj. 5. 08:28
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
Levike
2023. máj. 5. 14:47
 13/15 DK-s ***** válasza:
59%

#12-nek:

"nehéz munkanapom volt"

Levikének? XD

Kizárt.

2023. máj. 5. 17:09
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 Levike vagyok. Képzeld nekem tegnap volt nehéz, mert egész délelőtt ásoutam egy bácsi kértek a nagy Sándor telepen. Jobb így, ilyen alkalmi munkákat vállalni, mint lopni.

És végül kedves dk-s, mondjuk együtt, hogy HAJRÁ ELLENZÉK, ORBÁN TAKARODJ!!!

2023. máj. 5. 20:14
 15/15 DK-s ***** válasza:
37%

Oké.

HAJRÁ ELLENZÉK, ORBÁN TAKARODJ!!!

De megpróbálhatnál valami hosszabb távú munkahelyet keresni, mert az alkalmi meló nem biztos pénz. És ha épp nincs lóvéd, sem melód, az a te esetedben nem jó párosítás.

2023. máj. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!