Jogosan szólt rám a 20 éves suhanc rendőr? Ma nehéz munkanapom volt és gondoltam betolok egy jéghideg sört a Keleti pályaudvaron a büfé előtt ahol szék és asztal is van.
Iszom a sört nyugisan a büfé előtt a széken ülve, erre beszól a taknyos kis járőr, hogy ez közterület és rosszul járok ha nem fejezem be a sörözést.
Erre a büfés nő beszólt neki, hogy ez vendéglátóhelynek minősül, elkérte jelvényszámát, hogy jelezze a rendőr feletteseinek.
Én éreztem magam kellemetlenül...
#12-nek:
"nehéz munkanapom volt"
Levikének? XD
Kizárt.
#13 Levike vagyok. Képzeld nekem tegnap volt nehéz, mert egész délelőtt ásoutam egy bácsi kértek a nagy Sándor telepen. Jobb így, ilyen alkalmi munkákat vállalni, mint lopni.
És végül kedves dk-s, mondjuk együtt, hogy HAJRÁ ELLENZÉK, ORBÁN TAKARODJ!!!
Oké.
HAJRÁ ELLENZÉK, ORBÁN TAKARODJ!!!
De megpróbálhatnál valami hosszabb távú munkahelyet keresni, mert az alkalmi meló nem biztos pénz. És ha épp nincs lóvéd, sem melód, az a te esetedben nem jó párosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!